Ягідний фестиваль Марини Лібанової вдався на славу

Ягідний фестиваль Марини Лібанової вдався на славу

27.06.2015, 20:23

27 червня 2015 року у Жовтневому парку Чернівців мешканці та гості міста мали нагоду смачно відпочити разом із друзями та сім’єю. Тут влаштували перший ягідний фестиваль. 

У рамках святкового дійства можна було поярмаркувати та обмінятися коронними рецептами. Так, на фестивалі були представлені різноманітні смаколики, печиво, кекси, наливки, компоти. 

"Ягідний фестиваль — це літнє свято їжі. Ласощі з плодів літа, зроблені вами та нами, якими можна поділитися чи продати. Тут можна смачно відпочити з сім’єю та друзями. Ви маєте можливість отримати місце для продажу ягідних смаколиків, придбати солодощі та напої, послухати музику, відпочити, розважитися та смачно провести час в парку", - розповіла натхненниця чудового свята Марина Лібанова.

 Відвідавши ягідний фестиваль чернівчани і гості міста мали можливість придбати випічку та солодлщі  з натуральних продуктів за спеціальними цінами. Зібрані  кошти підуть на потреби воїнів АТО.  

Як повідомляє кореспондент vidido.ua, весело було і дорослим, і дітям. Для чернівчан влаштували справжню концертну програму, а дітей розважали акробатичними трюками та виступами клоунів. Також на святі були присутні майстри з розпису хноєю. Свою майстерність засвідчили також вихованці дитячої театральної студії, яка функціонує на базі Чернівецького обласного академічного музично-драматичного фестивалю імені Ольги Кобилянської. 

Зазначимо, наразі розглядають можливість влаштувати подібний сезонний фестиваль їжі на День міста у Чернівцях.

Фото Степана КАРАЧКА

1