Вже завтра Ягідна субота в Чернівцях: на фесті продаватимуть ягоди та показуватимуть фільми

Вже завтра Ягідна субота в Чернівцях: на фесті продаватимуть ягоди та показуватимуть фільми

15.07.2016, 21:01

У парку "Жовтневий" можна буде скуштувати ягід та пофотографуватися.

Другий рік поспіль "Ягідний фестиваль" розпочнеться 16 липня о 14:00 в парку "Жовтневий" (вул.Гайдара,4).

Організатори влаштовують 8 святкових майданчиків, на яких можна буде ласувати смачненьким, придбати щось цікаве, подивитися фільм просто неба тощо.

1 Майданчик продажу

Будуть ягоди та плоди, консервація: варення, джеми, повидло, пастила, сушені ягоди, настоянки, пироги та пиріжки з ягодами, коктейлі та ягідні лимонади, пряники та фруктові десерти, а також сувеніри, товари та послуги для сім’ї та дітей.

2 Майданчик дегустаційний, або Ягідна чайна

Це зона, де можна поласувати свіжоприготовленими пирогами, тістечками та чаями з різноманітних трав, а також продегустувати ягідні йогурти та напої і наливки від різних виробників.

3 Майстерня

Кулінарні майстер­класи (приготування ягідної начинки, ягідний дизайн, десерти, напої, корисні заготовки), розпис пряників та приготування пирогів та кондвиробів.

4 Розважальний майданчик

Будуть виступи місцевих музикантів, учасників дитячих циркової та театральної студій, танцювальний майданчик для початківців сальси та латини.

5 Кінотеатр під відкритим небом

Перегляд кінострічок «ягідної» тематики, а також показ фестивальних і соціальних короткометражок.

6 Виставка робіт фото­художників та художників під відкритим небом

Свої роботи представлять: Олексій Попов, Ганна Тарновецька, Наталія Тарануха та інші.  

7 Гараж­сейл

Дружня барахолка для тих, кому треба щось купити, продати чи обміняти. На гараж­сейлі продається одяг, взуття, аксесуари, платівки, книги, диски, предмети інтер’єру не дорожче 500 гривень.

8 Фотозона

Усі любителі фотографуватися можуть зробити пам’ятний знімок із кумедними перевдяганнями у Завзяту Садівницю та Майстра Городника, використовуючи наші садово­городні реквізити.

Джерело: http://acc.cv.ua/chernivtsi/12629-yagidna-subota-v-chernivtsyakh-na-festi-prodavatimut-yagodi-ta-pokazuvatimut-filmi. Сайт http://acc.cv.ua/

1