«Я з Папієвим торгів не веду… Члени «Батьківщини» зараз не обіймають ніяких керівних посад на Буковині. Більше того, я думаю, що це ганебно – співпрацювати з такою владою», - Іван Мунтян

«Я з Папієвим торгів не веду… Члени «Батьківщини» зараз не обіймають ніяких керівних посад на Буковині. Більше того, я думаю, що це ганебно – співпрацювати з такою владою», - Іван Мунтян

05.01.2012, 16:31

Зокрема, такою була відповідь голови Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна на одне з питань під час чат-конференції на сайті buknews.com.ua  Автор запитання поцікавився, що БЮТівцям Буковини  пообіцяв губернатор Папієв, щоб Батьківщина не створювала йому проблем перед Києвом  і  тихо вела себе в області

«Я з Папієвим торгів не веду. Зауваження про те, що «Батьківщина» веде себе тихо – це лише Ваше особисте і суб’єктивне сприйняття. У нас акції протестів відбуваються чи не щотижня – як не в обласному центрі, то в районах, - заявив  голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян. -  Зауважу, що за минулий рік «Батьківщина» організувала чималу кількість пікетів та мітингів, які об'єднали буковинців у своєму спільному прагненні до справедливості. Такої кількості протестних акцій Буковина ще не бачила. Зараз в області наша політична сила веде найактивнішу боротьбу із владою. Сесії обласної ради проходять просто як бойові дії. Ми воюємо за кожну школу, за кожен лікувальний заклад, які закривають регіонали. Це не просто слова, це справді велика робота, до якої ведеться серйозна підготовка. І якщо сьогодні влада діє проти нас методом «проти лома нема прийома», то це не означає, що цей метод буде дієвим і надалі. Не робіть передчасних висновків. Влада ще усвідомить, що таке відповідальність за все, що вони натворили.

Лідер чернівецької «Батьківщини» прокоментував також питання про малу кількість учасників заходів за участі опозиції та паразитування партійців на авторитеті Юлії Тимошенко.

«Не думаю, що Ви справедливі в своїх закидах. Якщо в робочий день майже щотижня знаходиться щонайменше 200 людей, готових прийти, вділити годину-дві свого особистого часу і висловити протест владі – то це цілком достатньо для того, аби нас почули, - зауважив голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян. -   Якщо ми поставимо собі завдання, щоб нас не лиш почули, а й нас злякалися – буде інша кількість людей. Усе залежить від завдання, яке ми собі ставимо. А про авторитет я говорив вище – кожен з нас є складовою авторитету партії і її керівника. Тож практику «в’їзду» до рад на, як Ви кажете, Юліному авторитеті ми мусимо скасувати».

Співпрацювати з чинною владою – ганебно, - голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян, відповідаючи на інше питання: попередня так звана помаранчева влада зберігала високі посади, в тому числі в Чернівецькій ОДА, за деякими представниками опозиційних партій. Шкробанець був одним з таких. Зараз члени "Батьківщини" займають якісь керівні посади на Буковині?

«Поведінка попередньої влади була, мабуть, зразком європейського, цивілізованого поводження з опонентами. Хоча час показав, що дарма… По-європейськи і цивілізовано можна поводитися з гідними і цивілізованими опонентами. Нинішня влада, яка тоді була опозицією, такою не є. І свідчення цьому – те, як поводяться вони. Члени «Батьківщини» зараз не обіймають ніяких керівник посад на Буковині. Більше того, я думаю, що це ганебно – співпрацювати з такою владою. На жаль, у них брехня на брехні і брехнею поганяє. Починаючи від заяв, що в бюджеті нема коштів на чорнобильців, афганців, дітей війни і інші незахищені соціальні верстви населення – і в той же час беручи з бюджету на вертольоти, золоті унітази і неймовірні люстри в Межигір’ї. Усе, що вони роблять – винятково на їхній совісті. І на їхній відповідальності. А вона обов’язково настане, це точно».

Джерело фото: Букінфо



КОМЕНТАРІ (8)

Цілком підтримую: співпрацювати з сьогоднішньою владою - це ганебно.  Навіть не сприймається фото Мунтяна разом з Папієвим: перший щирий, відвертий,  справедливий, другий - "увы" ..............

avatar

Читач

05 січня 2012 13:03

я якраз  теж тоді диплом отримував. Коли Мунтян зайшов у зал, Папієв мало стіл не перевернув у пошуках мунтянового диплома. Страшно хотів особисто вручити. Чи то підлизувався, чи навпаки, скомпрометувати хотів. Але ні то, ні інше не вдалося - Мунтян, як бачимо на фото, лиш посміявся з того папієвського рвєнія.

avatar

очевидець

05 січня 2012 13:15

До речі, бачу, що вираз обличчя у Папієва справді розгублений. А в Мунтяна спокійний, впевнений у собі.

avatar

фізіономіст

05 січня 2012 13:30

Ги-ги, "усміхнули" намагання дєвочкі Альони (вона же "читач", "очевидець", зброєносець і прочая) порівняти Мунтяна з Папієвим. Пеніс з пальцем важче було б порівняти. "Щирий", "відвертий", тупий і недалекий Мунтян, який досі до ладу не знає жодної мови (рідної румунської - також) може хоч з голови до п'ят обвішатись дипломами - розумнішим від того не стане. Де вже йому, сараці, до Папієва, - як от до свого пастора Турчинова рачки.

avatar

Нестор ШУФЛЯ

05 січня 2012 14:24

справді, з папієвим торги вести - все одно що з шулером сідати в карти грати. Обдурить і оббере.

avatar

народ

05 січня 2012 22:53

А між іншим  якості щирий , відвертий , справедливий, які притаманні пану Мунтяну якраз охарактеризувала не Альона, а я. І більше того скажу Вам, що серед опозиційних лідерів області саме до Мунтяна тягнеться більшість і його добре розуміють на якій мові він би не говорив. А Вам, пане ШУФЛЯ, добре би знати слова нашого Спасителя: " Бойся всякого человека словом или делом обидеть ибо тяжкий грех это есть" . Але ви не образили Мунтяна, бо він розумний і на душевно хворих не ображається, а помолиться за ваше виздоровлення ( це моя особиста субєктивна точка зору).

avatar

Гість

05 січня 2012 23:08

Хай помолиться ще й за ваше, він до речі до молитовного дому коли останній раз ходив, років зо два назад? І то, зібрати з людей дань. Тому якби ви не облизували Мунтяна, розумніший він від того ніколи не стане, так само як від кількості отриманих дипломів

avatar

Гостю

06 січня 2012 13:33

 Перш за все, відношу себе до вихованих людей, тому вітаю Вас з Різдвом Христовим і бажаю бути добрішим, це буде краще в першу чергу для Вас.  За що ви так не любите Мунтяна? Мушу з вами погодитись що ніякі дипломи розуму не додадуть Мунтяну, бо він і так достатньо РОЗУМНА, ТОЛЕРАНТНА, ВИХОВАНА ЛЮДИНА.   P.S. У вашому останньому реченні ЯКБИ треба написати окремо з наголосом на як.... А ще мушу зазначити що ми його не облизуємо, ми його просто шануємо і поважаємо !!!

avatar

Гість ШУФЛІ

07 січня 2012 10:44