'Я споруджую будинки та здаю їх в експлуатацію'. Депутат Чернівецької міськради спростував придбання 63 квартир

"Я споруджую будинки та здаю їх в експлуатацію". Депутат Чернівецької міськради спростував придбання 63 квартир

05.01.2018, 12:33

Усі квартири, які оформляють на його ім'я, – у будинках, які зводить і продає його фірма, зазначив депутат Чернівецької міськради Ромео Скрипа. Раніше про придбання ним 63 квартир протягом року повідомляв рух "Чесно".

Депутат Чернівецької міськради Ромео Скрипа спростував поширену рухом "Чесно" інформацію про придбання протягом року 63 квартир. Про це він повідомив в ефірі телеканала "112 Україна".

"Оскільки я є забудовником, я споруджую будинки та здаю їх в експлуатацію. І одержую право власності вже на себе, на своє прізвище... Усі дозвільні документи – на своє прізвище, як фізична особа, а не як юридична особа... Потім я їх, звісно, реалізовую, продаю", – сказав Скрипа.

Він зазначив, що не бачить у цьому "нічого такого сенсаційного і надприродного чи протизаконного".

"Ще раз хочу уточнити – не були вони придбані... Абсолютно всі квартири – у будинках, які звела будівельна фірма "Ромтіс Буд", – підкреслив депутат.

За його словами, квартири він продавав і минулого року, продаватиме їх і поточного.

- Хотів би прокоментувати інформацію, яка сьогодні поширювалась в деяких місцевих і всеукраїнських засобах масової інформації. Стосовно нерухомості, що перебуває у моїй власності, хочу відзначити, що з 2003 року я разом з батьком займаємось будівельним бізнесом. Крім того, що будуємо житло для людей, ми створюємо робочі місця, регулярно сплачуємо податки. Ми будівельники, ми не купуємо квартири, ми їх будуємо. Стосовно автомобіля - він був символічно проданий моїй дружи...ні її ж батьком. Тому поширена інформація є некоректною, а звинувачення - безпідставними. Розвиваючи бізнес, я завжди діяв в межах закону, спілкувався з людьми, намагався створювати хороші умови проживання для мешканців нашого міста. Моя громадська діяльність і депутатство завжди були публічними, я відкрито спілкуюся як з виборцями свого округу, так і рештою чернівчан, регулярно звітую перед громадою і відкрито декларую свої доходи і майно, не приховуючи нічого й не переписуючи їх на третіх осіб. Працювати чесно і совісно є основними нашими принципами роботи. Сподіваюсь ви зробите правильні висновки, адже для мене важлива думка кожного. А більш детальні пояснення ви можете подивитись в моєму інтерв'ю для телеканалу 112.

Згідно з декларацією Скрипи за 2016 рік, він володіє  50% фірми "Ромтіс Буд".

4 січня рух "Чесно" повідомив, що депутат придбав протягом року 63 квартири, 31 з них – протягом одного дня.

"Чесно" зазначає, що "Ромтіс Буд" продає в Чернівцях квартири вартістю $900 за м².

 Депутат Чернівецької міськради Ромео Скрипа за один день зміг придбати 39 об’єктів нерухомості в Чернівцях. Представник фракції БПП Солідарність придбав за день 31 квартиру, 6 машиномісць та 2 нежитлових приміщення.

 Загалом на нерухоме майно депутат витратив у 2016 році майже 12,1 млн грн. У той час як дохід за рік склав трошки більше ніж 643 тис грн, враховуючи 381 тис грн доходу від відчуження нерухомості. 9 млн грн Скрипі позичили двоє осіб, які, скоріш за все, є його батьками.

 Ольга Скрипа в декларації також відобразила вигідну покупку. Минулого року вона придбала авто BMW X6 всього за 45 тис грн, в той час як ціна за таку модель на ринку складає від 38 до 46 тис доларів США.

 

 Детальніше: http://www.chesno.org/post/600/

 Джерело: http://gordonua.com/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Так що цей жаднюга і привілегійований козел хоче довести?

avatar

Антон

05 січня 2018 21:04