Вивчити польську мову безкоштовно тепер можна у Чернівцях

Вивчити польську мову безкоштовно тепер можна у Чернівцях

24.10.2015, 12:15

Польська фундація «Вікно на Схід» запустила нову унікальну інтернет- платформу www.polskijazyk.pl, яка дає змогу всім охочим безкоштовно вивчити польську мову.

Розробка мовних он-лайн курсів стала відповіддю на збільшення інтересу в нашій країні до вивчення польської мови та культури. Над методичною частиною інтернет-платформи працювали провідні польські філологи. Першими випробувати її можливості в дії зможуть мешканці Чернівців.

Вивчення мови починається з азів – курсу для початківців – на рівні А1 і дає змогу закріпити знання на рівні В1, тобто «незалежний користувач». Також рівень В1 дає змогу здавати офіційний мовний іспит на отримання сертифіката. Курси розбиті на тематичні розділи з низкою інтерактивних завдань, інфографіки та схем.

На думку авторів проекту, мовна платформа допоможе українцям краще пізнати свою власну мову, познайомитися з польською культурою і мовою, а також допоможе молодим людям, що прагнуть поїхати на навчання до Польщі.

Безкоштовне вивчення польської мови можна розпочати вже сьогодні, зареєструвавшись на сайті www.polskijazyk.pl.

Інформаційний партнер проекту інтернет-сайт www.buknews.com.ua

Про проект

Проект «Вивчи польську, пізнай Польщу» („Poznaj polski, poznaj Polsk?”) є реалізований Фундацією «ВІКНО НА СХІД» в рамках програми Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща «Співпраця в галузі публічної дипломатії 2015». Проект покликаний сприяти вивченню польської мови шляхом створення комплексної і безкоштовної Інтернет-платформи по вивченню мови, яка скерована до молодих людей в Україні, що планують навчатися в Польщі. Платформа має на меті промувати навчання в Польщі, а також польску культуру та мову.

Інтренет-платформа дає можливість безкоштовного он-лайн навчання польської мови від рівня А1 до рівня В1, беручи до уваги вимоги, що ставляться при здачі іспиту на отримання Сертифікату з польської мови для іноземців. З метою збільшення ефективності навчання застосовано чимало сучасних і зручних завдань, які дають змогу легко і швидко освоїти подану інформацію. Окрім вивчення мови, користувач курсу буде мати можливість довідатися про історію і культуру сучасної Польщі. Саме тому Інтернет-сайт www.polskijazyk.pl є першим у своєму роді інструментом, який надає можливість безкоштовного дистанційного навчання польської мови в режимі он-лайн.

 Польща пропонує Україні публічну дипломатію

 Фундація «ВІКНО НА СХІД» в рамках програми Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща «Співпраця в галузі публічної дипломатії 2015» запускає новий проект, покликаний зблизити народи України та Польщі.

 За підтримки Уряду Республіки Польща створено першу унікальну безкоштовну інтернет-платформу, за допомогою якої кожен бажаючий може самостійно з чистого аркуша вивчити нову іноземну мову. Розробка проекту стала відповіддю на збільшення інтересу в нашій країні до польської мови та культури.

 Над методичною частиною інтернет-платформи працювали провідні польські філологи. Першими випробувати її можливості в дії зможуть громадяни України.

 Вивчення мови починається з азів – курсу для початківців – на рівні А1 і дозволяє закріпити знання на рівні незалежного користувача, тобто В1. Також рівень В1 дає змогу здавати офіційний мовний іспит на отримання сертифікату зі знання мови. Курси розбиті на тематичні розділи з низкою інтерактивних завдань, інфографіки та схем.

 На думку авторів проекту, мовна платформа допоможе українцям краще пізнати свою власну мову, познайомитися з польською культурою і мовою.

 Безкоштовне вивчення польської мови можна розпочати вже сьогодні, зареєструвавшись на сайті www.polskijazyk.pl.

 Довідка.

 Створення безкоштовної он-лайн платформи www.polskijazyk.pl є ініціативою польської Фундації «ВІКНО НА СХІД» в рамках програми Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща «Співпраця в галузі публічної дипломатії 2015». Проект покликаний сприяти вивченню польської мови шляхом створення комплексної і безкоштовної Інтернет-платформи по вивченню мови, яка скерована до молодих людей в Україні, що планують навчатися в Польщі. Платформа має на меті промувати навчання в Польщі, а також польську культуру та мову.

 Інтернет-платформа дає можливість безкоштовного он-лайн навчання польської мови від рівня А1 до рівня В1, беручи до уваги вимоги, що ставляться при здачі іспиту на отримання Сертифікату з польської мови для іноземців. З метою збільшення ефективності навчання застосовано чимало сучасних і зручних завдань, які дають змогу легко і швидко освоїти подану інформацію. Окрім вивчення мови, користувач курсу буде мати можливість довідатися про історію і культуру сучасної Польщі. Саме тому Інтернет-сайт www.polskijazyk.pl є унікальним у свому роді інструментом, який надає можливість безкоштовного дистанційного навчання польської мови в режимі он-лайн.

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Monique Durane

14 грудня 2015 12:04