Виручені від реалізації крадених велосипедів кошти чернівчанин витрачав на придбання наркозілля

Виручені від реалізації крадених велосипедів кошти чернівчанин витрачав на придбання наркозілля

19.01.2016, 19:34

Цими днями із Буковини етапом для реального відбування призначеного судом покарання у колонії відбуває 32-річний мешканець обласного центру…

У ході розгляду матеріалів кримінального провадження було достовірно встановлено, що у 2012 році наш земляк уже займав «почесне» місце на лаві підсудних і за причетність до зберігання та реалізації наркотичних речовин півтора роки провів на «зоні». Та перебування в умовах суворої ізоляції від суспільства так і не подолало його пристрасті до «кайфу», не навчило поважати закон. І впродовж червня – серпня минулого року із під’їздів  та сходинкових клітин  будинків на проспекті Незалежності, вулиць Достоєвського та Щербанюка він скоїв крадіжки чотирьох велосипедів марок «STIKER ARDIS», «CENTANO TEAM», «АЗИМУТ» та «СНОВ» загальною вартістю у 3 тис. 900 гривень. Привласнені транспортні засоби практично одразу ж здавав у ломбарди, а виручені кошти витрачав на придбання нових «доз» наркотичних речовин.

Провина фігуранта у таємному викраденні чужим майном у залі судового засідання була встановлена у повному обсязі і за скоєне служителі Феміди відправили його у місця обмеження волі на рік та чотири місяці, а  також зобов’язали сплатити штраф у сумі 850 гривень. Крадія-наркомана також зобов’язано відшкодувати потерпілим заподіяні матеріальні збитки.

Володимир Драюк, ТУ ДСАУ в області

1