Винні у саботажі повинні понести відповідальність! Бурбаку знову поскаржилися на бездіяльність органів соцзахисту Сокирянщини

Винні у саботажі повинні понести відповідальність! Бурбаку знову поскаржилися на бездіяльність органів соцзахисту Сокирянщини

27.06.2017, 13:14

Про це повідомив народний депутат України Максим Бурбак, який цього тижня проводить прийом громадян. 

- Чергова зустріч з виборцями 204-го округу. Прикро, але знову нарікання на бездіяльність органів соціального захисту Сокирянського району та міста Новодністровськ. Взимку, після мого звернення, відповідні підрозділи Чернівецької ОДА виїхали на місце та врятували ситуацію з нарахуванням субсидій. Але жодних кадрових рішень не було прийнято, всі ці чиновники-ледарі лишились на місцях. Я вже тоді неодноразово говорив, що їхня діяльність - свідома провокація та дискредитація влади.

Сьогодні отримав звернення від 250 жителів стосовно отриманих в червні платіжок від Чернівціобленерго, в яких не враховані субсидії за квітень і травень. Найбільша сума в нових платіжках 7500 гривень. Відповідне звернення оформлене. Але головне, цього разу винні у саботажі повинні понести відповідальність. Досить дискредитувати систему субсидій та здобувати сумнівні політичні дивіденти. Люди все знають і розуміють. Я це вам підтверджую !!!

Оперативно повідомила про цю проблему директора департаменту соцзахисту обласної державної адміністрації Савкіна Віталія Валентиновича, - прокоментувала ситуацію помічник народного депутата України Аліна Круглецька. -  Домовились, що після надходження звернень до громадської приймальні в Чернівцях, зустрічаємось для визначення того, що необхідно зробити, щоб в черговий раз погасити "субсидійну пожежу" в Сокирянському районі. Лише за неповних 6 місяців цього року таких письмових звернень надійшло 514. Скарги з приводу не призначення субсидій були в 17 зверненнях, з них 15 - з Сокирянського району, в тому числі колективні. Основна проблема - люди, які подали документи на призначення субсидій влітку 2016 року, в березні-квітні цього року, тобто коли опалювальний сезон завершився, не мали жодної інформації з управління праці та соціального населення Сокирянської районної державної адміністрації стосовно призначення їм субсидій. І тільки після численних депутатських звернень Максима Юрійовича і втручання департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації субсидії стали призначатись. Ось такі факти.

1