Попіарившись на трибуні, депутати 'Рідного міста', які за попередніми результатами обрані у раду, після обіду не повернулися

Попіарившись на трибуні, депутати "Рідного міста", які за попередніми результатами обрані у раду, після обіду не повернулися

29.10.2015, 19:07

Депутати Чернівецької міськради не змогли завершити у четвер останню сесію шостого скликання.

Про це із сесійної зали передає кореспондент molbuk.ua

Після обідньої перерви виявилося, що до сесійної зали прийшов лише 21 депутат. Відсутніми були, зокрема, депутати "Рідного міста" - ті, котрі, за попередніми результатами виборів, стануть повторно обранцями міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зробити з мера ляльку нікому не вдасться": Бурбак нагадав про право Верховної Ради розпустити Чернівецьку міську раду

Учасник АТО, майор Дмитро Чернишов попросив депутатів Чернівецької міськради припинити брехати і піаритися на героях АТО та Небесній сотні, і закликав працювати на користь людей.

Про це він заявив з трибуни на останній сесії Чернівецької міськради шостого скликання у четвер, передає кореспондент molbuk.ua

Зокрема учасник АТО заявив, що він був свідком того, що 25 жовтня на виборах у Чернівцях здійснювався масовий підкуп виборців.

"Приїхавши у відпустку, я помітив погану тенденцію в жителів міста і кандидатів у депутати. Дійсно, були випадки підкупу на виборах. Я був разом з міліцією у групі посилення начальником групи. Дійсно були ці випадки, я особисто сам це бачив. І давайте не говорити, що не підкуповували нікого. Були ці випадки", - заявив Чернишов.

Водночас АТОшник звернувся до депутатів з проханням припинити прикриватися героями, які перебувають на фронті.

"Дуже багато кандидатів прикриваються нами, АТОшниками і Небесною сотнею. Люди добрі, я вас прошу, не прикривайтеся нами. Ніхто вам не давав такого права! Тут є депутати, які були на фронті. Честь і хвала їм", - сказав він.

"Давайте будемо говорити правду всі. Оці п’ять років не говоріть, що ви плідно попрацювали. Давайте будемо дивитися правді в очі. Люди все бачать і все говорять. Ви працювали не на користь народу", - додав Дмитро Чернишов.

"Нове скликання нехай працює. І говоріть правду людям. Не говоріть, що ви працювали, щоб вам хлопали. Працюйте згідно чинного законодавства", - підсумував учасник АТО.

Міський голова Олексій Каспрук вирішив перенести засідання на вівторок, 3 листопада.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Цікаво, а як майор Чернишов може бути одночасно у двох місцях: в ОДА, де він ЩОДНЯ ходить коридорами й кабінетами, і в АТО? Зрештою, в інтерв’ю одному з чернівецьких ЗМІ цей пан казав, що до війська його й сина не взяли за станом здоров’я. Де правда?

avatar

Коли Чернишов каже правду

29 жовтня 2015 17:27