Виключений з 'Батьківщини' Лутчак від імені БЮТ керує в Новодністровську КОДом?

Виключений з "Батьківщини" Лутчак від імені БЮТ керує в Новодністровську КОДом?

09.07.2012, 20:11

На адресу редакції надійшла заява від новодністровських фронтовиків, які не бажають бути разом зі зрадниками і хочуть вийти з партії "Фронт Змін". Останньою крапкою для фронтовиків стала заява секретаря міськради Новодністровска бютівця Лутчака про те, що він керує КОДом. Наразі п"ятеро фронтовиків підписались під заявою до голови партії Арсенія Яценюка. Серед них і голова Новодністровського міського осередку Тугарова. Далі - дивіться текст звернення.

 

Раніше ми повідомляли:

Лутчак більше не псуватиме стосунки між «Батьківщиною» та «Фронтом Змін»
02.06.2012, 14:20 

Секретар Новодністровської міської ради пан Микола Лутчак, який поки чинний мер Новодністровська Руслан Панчишин шукає у судах правди через своє незаконне звільнення, виконує його обов’язки, більше не є членом партії ВО «Батьківщина». Про це журналістам повідомив сам Руслан Панчишин: «Не знаю достеменно, в який саме спосіб, але пан Лутчак більше не є членом «Батьківщини». Можливо, він сам написав заяву про вихід з партії, а, можливо, його з неї виключили».

На останній спільній прес-конференції голів обласних організацій партій «Батьківщина» Івана Мунтяна та «Фронт Змін» Максима Бурбака журналісти, зокрема, цікавилися, чи не псує пан Лутчак стосунки між партнерами по опозиційному табору. Адже формально він ще донедавна залишався членом «Батьківщини», водночас голосував за відставку Руслана Панчишина, яку Вінницький апеляційний суд вважає незаконною.

Тоді керівники блоку «За Батьківщину» запевнили, що питання складне, але найближчим часом воно буде розв’язане.

Одразу після дострокового усунення Руслана Панчишина з посади Новодністровського міського голови, пан Лутчак зустрівся у Чернівцях з журналістами, які запитали його чи узгоджував він свою позицію з цього приводу з головою облорганізації партії ВО «Батьківщина» Іваном Мунтяном. З контексту його відповіді стало зрозуміло, що з паном Мунтяном пан Лутчак з часу виборів до місцевих рад взагалі не спілкувався.

Частково використано матеріали  chas.cv.ua

1