Викладач із Чернівців потребує допомоги на лікування раку (+ВІДЕО)

Викладач із Чернівців потребує допомоги на лікування раку (+ВІДЕО)

15.11.2015, 14:51

Чернівецький економіст Володимир Козменко важко занедужав

Сьогодення змушує об’єднуватися і не бути байдужим до людської біди. Вислови «спільними зусиллями», «чужого горя не буває» стають як ніколи актуальними. Адже разом суспільство може гори перевернути, на відміну від того, коли дієш наодинці. Нині необхідно врятувати від раку тих чернівчан, які своєю працею не раз допомагали іншим у різних життєвих ситуаціях.

Діагностували множинну мієлому

Про те, що чудовий чернівецький економіст Володимир Козменко важко занедужав і йому необхідна фінансова допомога на лікування, стало відомо широкому загалу із соцмереж.

«Я чула про викладача з економфаку, будучи студенткою 1-го курсу, – пише його невістка Віталія. – Знайомі хвалилися, що в них «Міжнародну економіку» читає дуже крутий викладач. Доступно розповідає про складне, вчить думати, навіть дозволяє не відвідувати пари, але все одно всі ходять, бо в нього цікаво, він не бере хабарів тощо. Потім з’ясувалося, що це тато мого чоловіка. Але я пишу про це не для того, аби похизуватися... Свого часу Володимир Козменко допоміг багатьом повірити у власні сили, здобути нових знань, а тепер вони допомагають йому боротися із хворобою. Це додає сил і певності, що зможемо. Я, правда, дуже вдячна усім колегам, друзям, інтернет-змі, які допомагають поширити інфу, дзвонять, пишуть, уточнюють. Нам це потрібно».

Чернівецька телеведуча Тетяна Тріщук також охоче розповідає про свого викладача. «Друзі, я впевнена, що переважна більшість студентів, які навчалися у ЧТЕІ КНТЕУ та ЧНУ, знають видатного викладача та просто чудову людину, яка заслуговує на повагу – Козменка Володимира Мирославовича! Наразі він є тяжко хворий, діагноз: множинна мієлома, іншими словами, пухлина кісткового мозку. Шанси вижити є, самі розумієте, все вартує грошей! Що в наш час можна придбати за 50 чи 100 грн.? Абсолютно нічого... Але йому ці гроші можуть суттєво допомогти, тому дуже прошу вас – давайте всі разом допоможемо йому встати на ноги! Він цього вартий!!!».

Банківська картка ПриватБанку:

5169157000029391 (Козменко Володимир Мирославович)

або 5457082232181565 (Козменко Максим Володимирович)

1