Вихованці чернівецького боксерського клубу «Колізей-Машзавод» вдало виступили на міжнародному турнірі 'International IV Eger Cup» в Угорщині

Вихованці чернівецького боксерського клубу «Колізей-Машзавод» вдало виступили на міжнародному турнірі "International IV Eger Cup» в Угорщині

04.11.2021, 12:57

Після завершення офіційних чемпіонатів Європи та світу 2021 року в різних вікових категоріях у європейському боксі настала пора численних престижних міжнародних турнірів, і дуже обнадіює, що цієї чудової осені на європейських рингах боксують і юні буковинці. Причому не просто боксують, а перемагають і привозять додому медалі різного ґатунку!

Минулими вихідними в угорському місті Егер відбувся традиційний щорічний міжнародний турнір з боксу "International IV Eger Cup», який взяв перерву лише минулого року, коли увесь світ охопила коронавірусна пандемія. З 29 по 31 жовтня на ринг в Угорщині виходили вихованці чернівецького боксерського клубу «Колізей-Машзавод», які теж традиційно вдало виступають у мальовничому Егері.

Так, юні чернівчани під керівництвом тренера Олександра Погодіна здобули в Угорщині чотири нагороди, з яких три – «золоті», і одна – «срібна». Юні боксери провели по три поєдинки, і лише один із них виявився для них програшним. Результати «колізеєвців» в Егері наступні:

 Ілля Тіщенко 2009р.н., вагова категорія 42кг. – І місце

Єгор Кісіліца 2007р.н., вагова категорія 50кг. – І місце

Віталій Швець 2005р.н., вагова категорія 80кг. – І місце

Володимир Мельничук 2006р.н., вагова категорія 48кг. – ІІ місце 

 У змаганнях брали участь спортсмени з 5 країн: Угорщини, Швеції, Словаччини, Польщі та України. Нашу країну на цьому турнірі представляли боксери Закарпаття та Буковини. Вразила і загальна кількість учасників змагань – всього на ринг протягом трьох днів вийшло понад 170 боксерів.

 Тим часом вихованці БК «Колізей-Машзавод» складати зброю на полички не збираються і вже активно готуються до наступних змагань. Хтозна, може, наступного року юні чернівчани зможуть поборотися і за чемпіонські позиції на чемпіонатах України!

 

Альберт КОМАРІ

1