Вихованка студії при Чернівецькому муздрамтеатрі імені Ольги Кобилянської виборола гра-прі Міжнародного фестивалю мистецтв

Вихованка студії при Чернівецькому муздрамтеатрі імені Ольги Кобилянської виборола гра-прі Міжнародного фестивалю мистецтв

18.11.2014, 19:24

Талановита дівчинка Ірини Олійник, яка навчається у Чернівецькій гімназії №5, виборола гран-прі відомого Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв"Джерело надій". Десятирічна дівчинка завоювала журі своєю акторською майстерністю. 

Дівчинка перебувала на сцені майже сім хвилин, після котрих зал вибухнув оваціями. Дитина представила глядачам уривок з твору "Собор Паризької Богоматері" Віктора Гюго - танець Есмеральди. Підготувала дівчинку до виступу студія при Чернівецькому муздрамтеатрі імені Ольги Кобилянської.

- Моя викладач, заслужена артистка України Людмила Скрипка сказала мені: "Забудь про себе. Уяви перед собою собор. Уяви дівчинку, яка танцює і котру оточив натовп. Уяви, як на сцені палає вогнище... Уяви і передай людям емоції дівчинки". Я уявила і у мене вийшло! - усміхається Іринка Олійник.

- Сцена для мене - це немов дорога нових пригод та нових історій, - пояснює дитина. - У театрі уже грала Арлекіно в історії про Буратіно. Також мене можна буде побачити у новій виставі "Енні". Мені подобається театр за те, що нас навчають новому, навчають фантазувати і створювати власні ідеї, висловлювати свою думку.

Джерело: molbuk.ua

1