Вижницькі податківці змовилися зі службовцями пансіонату 'Зелені пагорби', щоб обдурити Каспрука

Вижницькі податківці змовилися зі службовцями пансіонату "Зелені пагорби", щоб обдурити Каспрука

17.07.2017, 20:55

У Чернівецькій області службові особи державної податкової інспекції у Вижницькому районі за змовою із службовцями пансіонату "Зелені пагорби" підробили довідку про відсутність заборгованості з податків, зборів і платежів заради участі пансіонату у тендері Чернівецької міськради щодо надання послуг дитячих літніх таборів.

Про це зазначається у відповідному клопотанні слідчих Нацполіції, про що йдеться в судовій ухвалі, розміщеній у Єдиному реєстрі судових рішень.

Зокрема, у клопотанні йдеться, що службовці податкової інспекції разом зі службовими особами пансіонату "Зелені пагорби" підробили довідку про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів ДПІ у Вижницькому районі, в яку внесли завідомо неправдиві відомості про відсутність станом на 12 травня 2015 року у Пансіонату заборгованості зі сплати податків, зборів, платежів до бюджетів. 

В подальшому, заступник головного лікаря Пансіонату з лікування матері та дитини "Зелені пагорби", достовірно знаючи, що довідка підроблена, подав її до виконавчого комітету Чернівецької міської ради для участі в процедурі відкритих торгів щодо надання послуг тимчасового розміщення (послуги дитячих літніх таборів), замовником якого виступив виконавчий комітет Чернівецької міської ради.

Шевченківський районний суд Чернівців вирішив задовольнити клопотання слідчих Нацполіції та надати їм дозвіл на тимчасовий доступ до документів виконкому Чернівецької міськради з можливістю їх вилучення.

Джерело:  molbuk.ua

1