Вибори в Чернівцях: народний мер і жодної народної партії

Вибори в Чернівцях: народний мер і жодної народної партії

01.10.2015, 17:42
Цьогорічні вибори очима пересічних чернівчан виглядають так - є гідна кандидатура на міського голову і немає жодної партії, яка б заслуговувала на довіру та підтримку виборців.
 
Народним мером по праву вважають Олексія Каспрука, адже під час парламентських виборів він свідомо відмовився стати народним депутатом і прийняв рішення залишитися мером Чернівців. За роки головування сумлінно виконував роботу - місто оновлюється, дороги та тротуари ремонтуються, і це неможливо не запримітити. І, що найважливіше, - добре і уважно ставився до чернівчан.
 
З партіями ситуація виглядає зовсім інакше. До прикладу, жителі Садгори чудово знають працю і відданість Буреги, але проголосувати за партію, яка його висунула кандидатом, рука не підніметься: ПРіБЮТ, газ по 450 доларів та візит лідера до ворожки з-за зниклого корабля, що Святе Письмо категорично засуджує. Амнезії виборців не буде навіть від очікуваної ейфорії піару на тарифах.
 
Солідарність пересічні громадяни побачили на білл-бордах міста. Гасла цікаві, але здебільшого стосуються загальнодержавної політики. Якимчук можливо і виграла б вибори, якби не брав участі Каспрук. Електорат колишнього міського голови підтримує нинішнього мера, і опонентам потрібно щось надзвичайне зробити для чернівчан, щоб заслужити прихильність саме цих виборців.
 
Фактично в кожному списку партій є кілька моральних авторитетів, але весь список вкупі з дітьми колишніх регіоналів та мистцями конвертного права викликає здебільшого відразу і небажання голосувати, що спонукує серйозно замислитись про створення до наступних виборів місцевої партії, що мала б таку ж підтримку пересічних чернівчан, як і мер міста. і право називатися народною.
 
Микола Гунько
юрист, громадський діяч
засновник громадського руху 
1


КОМЕНТАРІ (7)

ФУ, аж тхне! Краще би ти написав менше, але ПРАВДУ!

avatar

Фу, аж тхне!

01 жовтня 2015 14:51

Ахаха дороги ремонтуються, нехай наш народний мер заїде на Клокучку, його мешканці рази три просють залатати ями на дорозі, але він їх уважно не чує!!!

avatar

Руслан

01 жовтня 2015 14:53

з яких пір цей клоун став громадським діячем? Таку дурню верзти може лише хворий. Не видавайте бажане за дійсне. А Чорнею передруковувати різний маразм бурбаки велять?

avatar

Коваль

01 жовтня 2015 15:30

В статті правду написав Микола. Лише правда не всім подобається, на жаль...

avatar

Чернівчанин

01 жовтня 2015 15:50

Каспрук буде мером. Альтернативи на сьогодні немає.

avatar

Орися Іванівна

01 жовтня 2015 15:53

avatar

Myhajlo Tokarjuk

01 жовтня 2015 22:24

О, ми це вже проходили з безальтернативним Федоруком))))))

avatar

Орисі

02 жовтня 2015 20:00