Вибори минули і нам тут жити: співаючий депутат залишається в політиці

Вибори минули і нам тут жити: співаючий депутат залишається в політиці

01.11.2012, 15:00

Депутат обласної ради Віталій Ткачук, який балотувався до Верховної Ради України по 201-му мажоритарному окрузі та потім зняв свою кандидатуру, заявляє, що не згортає свою політичну, громадську та соціальну діяльність. «Хочу наголосити, що я не пішов з політики того дня, коли вирішив зняти свою кандидатуру у народні депутати», - говорить Віталій Ткачук. – Я не бачив жодного змісту та сенсу продовжувати участь у компанії, яка була побудована на війні компроматів та маніпуляцій».

Для Віталія Ткачука принципи чесності, справедливості та порядності значно важливіші та вагоміші за депутатський значок, він впевнений, що на часі суспільство не готове до повноцінної зміни еліт.

«Натомість, гадаю, що молодь повинна мобілізуватись саме на наступних виборах – виборах міського голови. І саме молодь повинна мати достатньо сміливості для того, щоб обрати того, хто повноцінно візьме на себе відповідальність за розвиток Чернівців та краю», - стверджує Віталій Ткачук. Він додає, що усі принципи та засади, які він сповідував протягом парламентських виборчих перегонів, залишаються у нього та в його команди пріоритетними.

Віталій Ткачук щиро вітає із переконливою перемогою на цих виборах Миколу Федорука та сподівається, що новообраний народний депутат всіляко сприятиме розвитку Чернівців та піклуватиметься про кожного городянина. Віталій Ткачук також висловлює надію, що екс-мер Чернівців лобіюватиме інтереси своїх виборців та міста у Верховній Раді, а також, що чернівецькому народному обранцю не будуть байдужими проблеми молодого покоління, про які неодноразово у своїй програмі зазначав  Віталій Ткачук.

«Гадаю, таким чином, питання, які є важливими для нашого молодого майбутнього покоління, будуть вирішуватись, так би мовити, з усіх сторін – на місцевому, обласному та всеукраїнському рівнях», - каже колишній кандидат у нардепи.

Депутат обласної ради Віталій Ткачук також додає, що не збирається втрачати отриманий досвід на цих політичних перегонах, а тому вже готується до майбутніх виборів мера.

-      Я переконаний, що Чернівцям потрібна нова рушійна сила, впевнена у своїх силах та знаюча чого хочуть городяни. А тому майбутнє Чернівців за молодими політиками, які всіляко сприятимуть розвитку, зростанню та привабливості Чернівців. НАМ ТУТ ЖИТИ!

1


КОМЕНТАРІ (3)

А Ткачук, схоже, таки  всіх  переграв. Ці вашківські хлопці ще не одного змусять з собою рахуватися. Блискуче провів кампанію, на відміну від того ж Михалішина, але не залишився з іміджем людини, що програла. Ай да Ткачук, ай да... А що Забродський молов? А він і Забродського перехитрив.

avatar

За Ткачука!

01 листопада 2012 11:15

Вибори мера обіцяють бути цікавими, Федорука вже нема, буде змагання двох Віталіків))))))))))))))))))))))))))

avatar

Gena

01 листопада 2012 11:23

Молодца,Виталя. Чувствую. что твой запасной аеродром может стать основным. Обговорим детали в Георге. 

avatar

Борисов

01 листопада 2012 12:03