Вибори до Чернівецької обласної ради виграла стогривнева купюра, - Каспрук

Вибори до Чернівецької обласної ради виграла стогривнева купюра, - Каспрук

04.02.2013, 20:26

Голова обласної організації політичної партії "Фронт змін" Олексій Каспрук на прес-конференції презентував журналістам стогривневу купюру в рамці. Її політик назвав справжнім переможцем виборів на 50 виборчому окрузі.

- Учора відбулися вибори, які багато нового внесли в політичне життя Чернівців. Для початку, для гарного настрою, я хочу вам представити зображення справжнього переможця виборів по 50 окрузі у Чернівцях, - опозиціонер продемонстрував журналістам рамку із грошима.

Олексій Каспрук розповів про численні факти підкупу виборців на дільницях 50 виборчого округу. Так, за його інформацією чернівчанам роздавали по 100 гривень, аби вони проголосували за кандидата у депутати облради Андрія Білогорку.

- Ми недооцінили так звану "третю силу" - партію "Рідне місто" і її кандидата Андрія Білогорку, - каже Каспрук. - Ми вважали, що наш основний опонент під час передвиборчої гонки – це Партія регіонів і її кандидат Тарас Бойчук. Ми всі сили вкинули на протидію йому. Але не могли передбачити і повірити, що на цих виборах буде тотально використана технологія підкупу виборців.

- Повірити в те, що боротьба за мандат депутата обласної ради може призвести до того, що людям виділятимуть суму, з якою я вас познайомив, ми не могли. Мова йде про тисячі виборців. Під час голосування на дільницях працювали мобільні бригади, котрі були оснащені раціями. У них були списки. Вони відмічали людей. Робилися зауваження на деяких дільницях членам комісії, які чомусь виписували з відомостей, які люди прийшли і хто проголосував. Це для нас є свідченням того, що проводилась кампанія підкупу виборців. Іншими діями пояснити, чому маловідома людина з маловідомої громадської організації отримала вдвічі більше голосів, ніж не тільки наш кандидат, а й кандидат від ПР – поважна у Чернівцях людина, у нас пояснень нема, - додав опозиціонер.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

правда

04 лютого 2013 16:47

Недооценить врга- значит проиграть войну!!!!

avatar

Каспруку

04 лютого 2013 16:51

чому маловідома людина з маловідомої громадської організації отримала вдвічі більше голосів, ніж не тільки наш кандидат, а й кандидат від ПР – поважна у Чернівцях людина, у нас пояснень нема

Каспрук,ваша проблема в том,что вы тупые и ленивые. У вас выиграет ЛЮБОЙ нормальный человек. Доказательство моих слов - эти выборы.

avatar

простой наблюдатель за вашим цирком

04 лютого 2013 18:23

Ціна  депутатського мандата для Білогорка  - 650 000 гривень!  

avatar

студент до простого

05 лютого 2013 17:15