Ви нам довірили захист України. Довірте тепер захист Буковини, - звернення учасників АТО з «УКРОПу» до буковинців

Ви нам довірили захист України. Довірте тепер захист Буковини, - звернення учасників АТО з «УКРОПу» до буковинців

22.10.2015, 23:38

Від імені побратимів з команди Чернівецької обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» до буковинців звернувся учасник АТО, лікар, кандидат у депутати Ігор Малишевський.

«Ми з побратимами бачили страхіття війни на сході України. Повернувшись додому, ми побачили повний безлад і тут. І невідомо, що страшніше – гучна і видима війна, чи ті речі, які відбуваються на мирній Україні. Все це у комплексі заводить країну в глухий кут, коли ворог з легкістю може одержати перемогу на багато віків вперед. Багато політиків, отримавши країну після Майдану, чи то спеціально, чи не вміючи, продовжують справи часів Януковича. Більшість з них зараз лізуть до місцевих рад. Подивіться на списки будь якої партії.

Бракує слів, аби описати ті почуття, які викликає ця пліснява старої системи, іноді доходить до повної розпачі. Але спогади про загиблих друзів у АТО не дають опустити руки. Ми маємо довести розпочату справу до кінця і провести капітальний ремонт нашої хати, нашої Буковини, нашої України. Не буде ворогів на Сході, не буде ворогів і у буковинських радах. Учасники АТО цього не дозволять, повірте», - заявив перший номер у списку депутатів до Чернівецької обласної ради від місцевої організації «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Малишевський від імені бойових побратимів.

Джерело: газета "ЧАС"

1


КОМЕНТАРІ (4)

Вся надія на вас!

Може хоч Ви порядок наведете!

avatar

Також з АТО

22 жовтня 2015 20:42

Ой хлопці, ви ж патріоти, але як вас розуміти коли ви -патріоти обрали обласним ватажком тушку і зрадника і цим самим перекрили довіру до себе.  Самі себе губите.

avatar

Нема віри

22 жовтня 2015 21:03

Найкращя партія! Молоді та дієві люди!

багато були в АТО та волонтери, Садгора за вас!

avatar

Садгора

22 жовтня 2015 21:11

в нашому ВУЗі всі за УКРОП! Якщо не поїдемо додому, то голуватимемо лише за УКРОП.

avatar

БДФА

22 жовтня 2015 21:13