Вулиці і тротуари в центральній частині Чернівців перетворилися на дзеркальну ковзанку

Вулиці і тротуари в центральній частині Чернівців перетворилися на дзеркальну ковзанку

07.12.2014, 16:02

У неділю, 7 грудня, Чернівці вразила комунальна катастрофа. Уникнути численних травм серед городян і гостей міста вдалося, напевно, тільки через вихідний день.  Хоча неділя - традиційно туристичний день. Якщо комунальники не відреагують негайно, то дістатися місця роботи чи навчання в понеділок, 8 грудня, городяни не зможуть.

Незначні опади і температура повітря в межах нуля градусів перетворили головну пішохідну вулицю Чернівців - імені Ольги Кобилянської на небезпечну для здоров'я ковзанку.  Поодинокі відчайдухи, які ризикнули зійти з тротуарів,  де до обіду лід трохи підтанув, змушені були пересікати вулицю мало не рачки. 

Не краща, а, можливо, й гірша ситуація  на магістралях, прилеглих до головної туристичної вулиці столиці Буковини. Пройти тротуарами вулиці Української, піднятися з неї на вулицю Ольги Кобилянської через Вірменську чи Челюскінців можна було лише з ризиком для життя. Те саме можна сказати про спуск з Кобилянської на вулицю Українську через Олександра Доброго. Не покалічитися вдавалося лише пересуваючичь в стилі "корова на льоду" - широко розставляючи ноги, або притискаючись майже впритул до стін будинків. Дякувати, тут ще залишалася смужечка тротуару не вкрита дзеркалом льоду. 

- Сьогодні вранці, дорогою в церкву, ми ледве пройшли вулицею Челюскінців, - розповів екс-секретар Чернівецької міської ради. Кореспондент BukNews зустрів Віталія Михайлішина на вулиці Ольги Кобилянської в районі Святодухівського собору, де він гуляв з маленькою донькою. - Вранці мені довелося допомагати перехожим пройти вулицею. 

Де-не-де посипати тротуари піском - вузькою смужечкою - комунальники почали не раніше 13 години. Зокрема, на вулиці Українській. За такої погоди, якщо вони так само збираються спрацювати у понеділок, численних травм уникнути вже не вдасться. 

1


КОМЕНТАРІ (7)

не царское ето дЄло ожеледь,лід.....)))) мЄр каспрук празднуЮть дЄнко-варЄнЬко)))))

ГАНЬБА!

avatar

чернівчани

07 грудня 2014 16:20

Юр, а що, Каспрук у Фейсбуці з цього приводу нічого не наваяв??? 

Ото поменше його піарь, нема за що((((((((

avatar

Чорнею

07 грудня 2014 16:29

Поверніть Михайлішина поки сніг не випав,бо цей мєр забив хєр.

avatar

вул.Головна

07 грудня 2014 18:02

містер П інтервю дає?

avatar

ТОЙ САМИЙ ВАСЯ!

07 грудня 2014 21:06

Нині містер П в георг палаці на пару з Бурбаком і Артемкою Семенюком!!!! стограм п'ють ))))) а люди їх фоткают і в Фейсбук викидають )))) оце цинічні двуликі кулявлобні (вилучено адміном) 

avatar

До 21:06

07 грудня 2014 22:14

Потрібно нагадати цьому виверетню Михайлишину, як в зимку з 2012 на 2013 рік люди ламали ноги руки. До травмпункту черги були часові!

avatar

07 грудня 2014 23:50

ти кулявлобна (вилучено адміном) краще скажи що робить в георг палаці   кулявлобний Бурбак  з ригом Артемкою Семенюком!!!! 

(вилучено адміном) !!!!!

avatar

23:50

08 грудня 2014 09:24