Всі загони, в тому числі Правого сектора, які не долучаться  до Народної самооборони, створеної на базі ВО «Батьківщина», мають бути оголошені поза законом, - Іван Мунтян

Всі загони, в тому числі Правого сектора, які не долучаться до Народної самооборони, створеної на базі ВО «Батьківщина», мають бути оголошені поза законом, - Іван Мунтян

07.03.2014, 22:05

 

 

 

До правоохоронних органів Чернівецької області

обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Заява

Учора невідомі особи в масках, які представлялися як активісти Правого сектору, спричинили непорядки в Сторожинецькому районі – заважали роботі місцевих лісівників, здійснювали пошкодження їхній робочій техніці, намагалися її відібрати, навіть нанесли тілесні ушкодження людям. Конфлікти сталися двічі упродовж доби.

Вимагаємо від УМВС та УСБУ у Чернівецькій області взяти під жорсткий контроль ситуацію з дотриманням правопорядку в області. Заявляємо, що ініціативи громадськості щодо допомоги правоохоронцям у контролі за спокоєм і ладом в краї також мають бути впорядковані. Наразі домовленості щодо спільного патрулювання територій та допомоги правоохоронцям існують стосовно Народної самооборони, яка створена на базі ВО «Батьківщини». До Народної самооборони можуть долучатися інші політичні та громадські угруповання – в тому числі й Правого сектора. Тож тільки учасники таких домовленостей можуть сьогодні діяти в інтересах громади.

Усі інші дії вважаємо провокаціями, спрямованими на дестабілізацію ситуації на Буковині і дискредитацію всіх демократичних сил, які здолали диктатуру в Україні.


Голова обласної організації  партії ВО «Батьківщина» І.Мунтян

1


КОМЕНТАРІ (10)

Ось так пан Мунтян! Загралися в революцію? А при революціях завжди вилізають на світ покидьки, які готові всіх нас покласти під автомати! доморощені "сашки білі" поклали на вас великий ...! Навіть міністр МВС обісрався як почув, що сашко білий їдить до него! От тепер думай дурню кого пригрів!!! І думай як цього здихатись в Чернівцях і області!!! Люди вам не простять прихід покидьків з автоматами!

avatar

Чернівчанин

07 березня 2014 21:00

Прочитав коментар до заяви. Скільки в ньому ненависті до "Батьківщини". Авторе, остуди свою голову, ввімкни хоч раз мізки та подумай, що хочеш сказати. Враження, що у особи "понос слів при запорі думки".

avatar

Михайло

07 березня 2014 23:07

Мунтян безграмотний!   Самооборона створена не на базі Батьківщини!  

avatar

туфта

07 березня 2014 23:41

Якщо бютівці не виженуть цього Мунтяна, то в області переможе УДАР

avatar

виборець

07 березня 2014 23:44

Іди нах..................й, п...............рас.

avatar

Мунтяну

08 березня 2014 00:08

мунтян? Не смішіть тапочки! Це ж перший злодій! постійно їздить на американських номерах на LeXUS LX 570 ( 150 тис.$), зараз прибідняється на LEXUS RX 350 ( 50тис.$). А що він будує на тереторії ж/д вокзалу, біля таку, рядом з поштампом??? Як же на тереторії ж/д вокзалу отримати земельку???? Може Народна рада задасть йому ці запитання? Але він ж там один з керівників, то люстрація до нього не діє?!

avatar

Pravda

08 березня 2014 00:12

avatar

Ivan Molodoy

08 березня 2014 11:10

рпилдлждэжджлдопмиситьтю.джд

avatar

апвпраорпролр

08 березня 2014 11:37

нова влада нелегетимна! до того ж бандеровська-фашистська! тюрма за ними плаче.

avatar

Кельменчанин

08 березня 2014 11:51

Люди добрі, схаменіться, такі великі дні посту, а ви  стільки грязі виливаєте, не задумуючись , що за кожне слово треба нести відповідальність. А чому в людях не хочуть бачити  хороше, добре , позитивне. Чи це вже болячка така всіх і вся обіср....ти.... Станьте самі добрішими, поряднішими і світ навколо вас теж буде таким.

avatar

Любов

08 березня 2014 17:50