Всі десять партій, які працюють в обласній раді в цьому скликанні, будуть працювати злагоджено - І.Мунтян

Всі десять партій, які працюють в обласній раді в цьому скликанні, будуть працювати злагоджено - І.Мунтян

05.12.2015, 00:22

Всі десять партій, які працюють в обласній раді в цьому скликанні, будуть працювати злагоджено, впевнений Іван Мунтян, новообраний голова чернівецької обласної ради. Буковина ж візьме впевнений курс на співпрацю з Європою, тут розвиватимуть бізнес та впроваджуватимуть інвестиції. Про своє бачення майбутнього Чернівецької області розповів Іван Мунтян в програмі «Суть Речей», на своєму першому ефірі на посаді голови облради.

Стати головою чернівецької обласної ради Івана Мунтяна змусила партійна відповідальність. Настав час, каже він, не лише намагатися виконувати передвиборчі обіцянки, але й об’єднувати навколо себе й інших.

 Іван Мунтян, голова чернівецької обласної ради: «Депутати ставляться з порозумінням і хочуть дійсно, кожна політична сила працювати задля того, щоби реально почати якісь зміни на краще.»

 Зараз всі партії активно обговорюють кандидатуру заступників голови облради. Обрати їх на першій сесії, зізнається Іван Мунтян, не вийшло через брак часу для домовленостей. Зараз фракції визначилися з претендентами і винесуть їх на голосування вже наступного тижня, на засіданні сесії.

 Іван Мунтян, голова чернівецької обласної ради: «Європейський підхід працює. Тобто відповідно як партія набрала результат, то вона і пропонує своє бачення, якщо є партії, які відмовляються від посади заступника, то ми пропонуємо іншій партії.»

 Що ж до розвитку області загалом, то, запевняє новообраний голова, курс триматимуть на тісну співпрацю з Євросоюзом. Сусідство з Румунією дозволяє запозичувати їхній досвід грантів та кредитів від ЄС. Саме за допомогою європейських грошей можна розвивати бізнес, створювати робочі місця та відновлювати інфраструктуру. Окремо голова обласної ради працюватиме над поверненням до життя чернівецького аеропорту, боротиметься з знищенням лісу та сприятиме розвитку туризму. 

Джерело: АСС

ДОВІДКОВО

Тривають перемовини між уповноваженими представниками депутатських фракцій щодо оргпитань 2-го пленарного засідання 1-ї сесії облради | 

 

Голова обласної ради Іван Мунтян провів зустріч з уповноваженими представниками депутатських фракцій обласної ради. Учасники зустрічі обговорили організаційні питання проведення другого пленарного засідання 1-ї сесії облради. Йшлось про кількість, назви та склад постійних комісій обласної ради 7-го скликання. З переважної більшості загальних питань досягнуто порозуміння, перемовини тривають.

Друге пленарне засідання першої сесії передбачається провести на наступному тижні.

 Джерело: Прес-служба обласної ради 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ну виглядає пан Іван людиною розумною і професійною. Успіхів. Сподіваємося на розвиток нашої буковини. Бо вже зачекались. 

avatar

ПП

05 грудня 2015 14:52

Знаю Ивана Николаевича давно, Еще со времон работы в Облавтодоре, Всегда он проявлял себя исключительно как человек ответсвенный, умный и буквально одержим делом, Успехов, Иван Николаевич! Знаю, Вы не подведете!

avatar

Друг

05 грудня 2015 14:56

Якщо навіть і не злагоджено, то що ? Івану можуть вже тільки насипати солі..... , буде він головою весь термін. Навіть, якби сильно хотіли йго турнути з посади, такої кількості голосів не зібрати !

Так що, Іване Миколайовичу, стиснувши зуби, поміж критику, мус тягнути цю лямку до кінця.

avatar

!!!

05 грудня 2015 17:43