Всі будівельні роботи на комплексі Kub House у Чернівцях, який обвалився, заборонені. Працює комісія

Всі будівельні роботи на комплексі Kub House у Чернівцях, який обвалився, заборонені. Працює комісія

03.07.2016, 14:13

Щойно розпочала роботу комісія на комплексі Kub House у Чернівцях. 

Нагадаємо, ще в п'ятницю, 1 липня новобудова, яка ще не завершена - обвалилася.

"Після того, як це сталося, близько опівночі на будівництво приїхало багато робітників то все прибирати. Робили то до вечора суботи авральними темпами", - повідомила журналісту molbuk.ua місцева мешканка.

Робітники намагалися відновити роботи на будівельному майданчику житлового комплексу Kub House у Чернівцях, де обвалився перший поверх новобудови. 

Як повідомляє кореспондент molbuk.ua, у неділю о 8.00 будівельники прибули на будівництво новобудови, і намагалися продовжити роботи із вивезення будівельного сміття.

Однак продовжити роботу будівельникам завадив патруль поліції та співробітники інспекції з благоустрою м. Чернівців. Вони блокують роботу будівельників, посилаючись на норми закону про тишу, який забороняє проведення таких робіт у вихідні дні.


У Чернівцях обвалився перший поверх новобудови, яка ще зводиться (ФОТО)

Зараз на руїнах майбутнього будинку, який розташований на розі вулиць Героїв Майдану та Рівненської, працює спеціальна комісія з відповідних служб.

Є міський голова Олексій Каспрук. Представники Інспекції з благоустрою міста, директор Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Володимир Бабчук, є начальник управління з надзвичайних ситуацій міської ради, Володимир Самолюк та представники забудовника.

 

До висновків комісії всі будівельні роботи призупинені, розповів журналістам Інформаційного агентства АСС начальник Інспекції з благоустрою Чернівців Сергій Обшанський.  

Сергій Обшанський розповідає, що колони не витримали навантаження. Тут відразу ж видно, впевнений начальник інспекції, порушення державний будівельних норм, на 100%.  

 

Довідково: житловий комплекс Kub House в Чернівцях зводить будівельна компанія "Дельта". Подробиці згодом.

Джерело: http://acc.cv.ua/chernivtsi/12296-vsi-budivelni-roboti-na-kompleksi-kub-house-u-chernivtsyakh-zaboroneni-pratsyue-komisiya. Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

кожен день проїджаю біля тої стройки і щось страшно дивитися на той самопальний кран який там працює чи бува не впаде він на дорогу, а тут саме будівля що лиш почали стройти обвалилася. Певно строїли такі спеціалісти як Малишевський та Кобевко?

avatar

123

03 липня 2016 11:59

Подумаєш, он розпіарений Спортлайф збудували на перекособочених колонах, які ще на стадії будівництва могли конкурувати з Пізанською вежею, і нічо - нарід си тягне

avatar

1

03 липня 2016 12:12

Малишевський з Кобевко мають позаздрити Жаровському, він спец покраще.Як можна не допускати на будмайданчик інспекцію ? Риги рулять.

avatar

123-му

03 липня 2016 15:17