Все буде фен шуй!  Прізвище Кушніра згадували також під час представлення попереднього прокурора Буковини

Все буде фен шуй! Прізвище Кушніра згадували також під час представлення попереднього прокурора Буковини

19.04.2017, 01:52

Попередника нинішнього прокурора Чернівецької області у січні 2015 року представляв не Генеральний прокурор України, а головний військовий прокурор. Представлення проходило по-земляцьки. І обласний прокурор Микола Якимчук і головний військовий прокурор Анатолій Матіос з Буковини. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко назвав контрабандні групи "Слонів", "Кушнірів" і мілкіші угрупування, з якими має боротись новий прокурор Чернівецької області (+ВІДЕО)

Заступник Генпрокурора-військовий прокурор України Анатолій Матіос, який представляв два роки тому нині вже екс-прокурора Чернівецької області Миколу Якимчука, розповів про лінію, якої дотримуватимуться у роботі новопризначений керівник відомства:

- Ми їхали з прокурором області і говорили про це. Ми всі з Чернівецької області, всі знаємо, хто кому сват, хто кому брат. Знаємо, хто чиїх буде і хто за кого прийде просити. Хто буде робити чи не робити, хто в очі буде говорити одне, а позаочі проклинати. Можете собі записати: у нас продержавницька, проукраїнська, пропрезидентська і прочернівецько-пробуковинська лінія. І які б не були відомі прізвища Кушнірів і далі по черзі в цій області все буде фен шуй!  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий прокурор України Матіос: "Які б не були відомі прізвища Кушнірів і далі по списку в цій області все буде феншуй"

1