Вночі у повітряному просторі Чернівецької області зафіксували ворожу ракету

Вночі у повітряному просторі Чернівецької області зафіксували ворожу ракету

15.08.2023, 07:06

Про це близько п'ятої години у ніч з 14 на 15 серпня  повідомив голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк. Вночі 15 серпня по всій території України була оголошена повітряна тривога через пуски крилатих ракет з району Каспійського моря.

- Ворожа ракета рухається в напрямку Чернівецької області. ТЕРМІНОВО всі в укриття! Не знімайте та не викладайте рух ракет, роботу ППО.

Згодом очільник області повідомив про те, що "Ворожа ракета в повітряному просторі Чернівецької області! ТЕРМІНОВО всі в укриття!!!"

Відтак ще за годину: "Ракета за межами області, проте повітряна тривога триває! Сигнал тривоги не ігноруйте...

Напрямок руху змінено на Львівську область!

Повітряна небезпека минула.
 
Друзі, будьте пильними. Не забувайте про укриття під час оголошення тривоги.
 
Довіряйте тільки офіційним джерелам інформації - https://linktr.ee/oda.cv

Бережіть себе!" - написав Руслан Запаранюк. 

ДОВІДКОВО:

Як повідомив очільник Львова Андрій Садовий, загарбникам вдалося поцілити по Львову. "Маємо попадання по Львову. На жаль, постраждали і приватні помешкання. Відповідні служби вже всі на виїзді", - йдеться у повідомленні.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив також і про влучання на Львівщині та зазначив, що деталі розповість згодом.

А міський голова Луцька Ігор Поліщук каже, що відбулось влучання по одному з промислових підприємств у місті, попередньо є постраждалі.

Тим часом у Дніпрі о 4.20 по одному з підприємств Дніпра, повідомив начальник ОВА Сергій Лисак. За його словами, попередньо є один 1 постраждалий.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

1