Волонтери з Буковини хочуть розказати журналістам  про події в районі Дебальцева

Волонтери з Буковини хочуть розказати журналістам про події в районі Дебальцева

17.02.2015, 13:15

Сьогодні, 17 лютого, о 14:00 відбудеться прес-конференція волонтерів з Буковини Олега Ревеги і Теодора Кукурузяка, котрі щойно повернулися зі Сходу. Чоловіки на власні очі бачили жорстокі бої, які зараз відбуваються у районі Дебальцева, допомагали відвозити поранених та вбитих бійців. Також на прес-конференції буде присутня дружина одного з бійців, який перебуває в одній з найгарячіших точок «перемир’я», Тетяна Стратон.

Запрошуємо усіх небайдужих!

Місце проведення: вул. Заньковецької, 5 (приміщення Партії «УДАР»).

ДОВІДКОВО:

Сили АТО встановили контроль над селом Лонгвиново (в 7 км від Дебальцеве), розташованому на трасі Артемівськ-Дебальцеве. "Село Логвиново знаходиться у сфері вогневого ураження української артилерії. Протягом кількох днів там йшли запеклі бої. Однак зараз на околиці села знаходяться наші блок-пости. Тобто, село фактично знаходиться в зоні нашого контролю", - заявив спікер АТО Анатолій Стельмах на брифінгу у вівторок.

Крім того, спікер зазначив, що траса Артемівськ-Дебальцеве повністю контролюється українськими військовими.

За даними "Інформаційного спротиву", бойовики обстрілюють позиції АТО в районі Дебальцеве відразу з декількох напрямів. Протягом останніх трьох днів артилерійський вогонь противника став більш впорядкованим і систематичним, відчувається наявність розгорнутого в даному районі спеціалізованого пункту управління артилерії. Раніше лідери бойовиків заявили, що мінські домовленості не зобов'язують їх припиняти вогонь в районі Дебальцевого.

1


КОМЕНТАРІ (1)

і бабку Фільку не забудьте

позорники бла бла бла

avatar

валантйорщикам

17 лютого 2015 11:34