Волонтери буковинського УКРОПу йдуть до влади зі знанням своєї справи

Волонтери буковинського УКРОПу йдуть до влади зі знанням своєї справи

20.10.2015, 16:01

Волонтери відправили, волонтери відкрили, волонтери назбирали, волонтери відвезли, волонтери загинули, - чуємо з новин чи не щодня. Держава тримається на цих, відданих справі, людях. Вони повністю взяли на себе забезпечення українців, які творять свою історію. Настав час узаконити діяльність представників цього «братерства» і надати їм можливість якісно продовжити побудову успішної країни. Таку дорогу волонтерам відкривають місцеві вибори і сумнівів стосовно прозорості їх діяльності виникати немає. Норма розвинених держав – розвинуті люди.

На Буковині розвиток області пропонують волонтери зі списку кандидатів у депутати до місцевих рад від організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Що саме вони змінюватимуть?

ОЛЕСЯ ВУС Насправді, куди не кинь оком, скрізь потрібні зміни. Це закономірно, бо зміни – життя. Така собі еволюція. Зараз потрібні кардинальні зміни. Іржава машина бюрократії поглинає всі добрі починання. Без всіляких дозволів чиновників розпочали допомагати пораненим на Майдані, без погоджувальних паперів допомагаємо переселенцям та возимо необхідне на фронт. Потрібна зовсім нова регуляція діяльності всіх сфер життя буковинців, потрібні полегшені дозвільні процедури. Цим і займусь.

АЛЛА ЗАПУХЛЯК Неодноразово заявляла про захист прав людей, та й займаюся цим достатньо довгий період часу. Продовжу це робити у вже новому статусі депутата. Робота депутата не оплачується, але таке «звання» значно розширює поле для діяльності. Саме це потрібно мені та моїм підопічним. Взаємовигода очевидна, ми всі хочемо жити по-європейськи, працювати по-європейськи, отримувати якісні послуги по-європейськи. Тіньові схеми роботи депутатів давно мали би залишитись у 90-х, які породили корупцію, рекет та рейдерство. Це не мої методи, це не методи, в умовах яких мають жити наші діти.

ОЛЬГА ОСОВСЬКА Я займатимусь контролем виконання обіцянок, які законодавчо підкріплені, але досі не виконані цією владою – учасники АТО, родини загиблих обдурені, де їхнє житло та виплати? Сподіваюся, нове скликання депутатів Чернівецької міської ради дасть початок новому рівню роботи складу різних комісій, я готова. Також мені цікава сфера співробітництва з європейськими благодійними фондами, вони активно допомагають нашим соціально незахищеним верствам населення, то ж залучатиму і цей актив.

НАТАЛЯ РУСНАК Окрім того, що я волонтер, я ще й педагог. Нещодавно була у Києві на форумі, де розробила рекомендації в міністерство освіти України. Без підказок педагогів жодне міністерство освіти працювати не повинно. Я намагаюся максимально наблизити бюрократа до практичної роботи вчителя. Ставши депутатом зможу зробити у цьому напрямку більше. А волонтерство – це в крові, звичайно я продовжу допомагати бійцям, учасникам АТО.

ІВАННА ГЕРАСИМЧУК Я готова до будь якої роботи. Мої переконання саме зараз – це необхідність створення хоспісів у Чернівцях та області, про яку я заявила раніше аніж представники управління охорони здоров’я перед самими виборами. Проблема недоглянутої старості в нас піднімається, але чомусь не вирішується. Потрібно залучати інвесторів, лобіювати виділення коштів з бюджету на створення належних умов нашим бабусям та дідусям. Також долучуся до створення умов для успішного туризму, розвитку культури та патріотичного виховання у школах.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької МО партії "Українське об'єднання патріотів УКРОП"

Місцеві вибори-2015.  

1