Володимир Сєхов заявляє, що реваншисти-регіонали використали його персону для очорнення Блоку Петра Порошенка у Чернівцях

Володимир Сєхов заявляє, що реваншисти-регіонали використали його персону для очорнення Блоку Петра Порошенка у Чернівцях

13.01.2016, 21:26

Депутат Чернівецької міської ради Володимир Сєхов (фракція БПП-"Солідарність"), кандидатуру якого було висунуто на посаду секретаря міськради, прокоментував кампанію зі своєї  дискредитації

Про це Володимир Сєхов написав на своїй сторінці у ФБ

Вчера прошло голосование за мою кандидатуру на должность секретаря городского совета. Количество голосов распределилось следующим образом : за - 17, при необходимых 22, против - 16. Считаю это победой, несмотря на то, что моя кандидатура не прошла. Хочу выразить благодарность всем коллегам-депутатам, которые поддержали меня. Вы можете всегда рассчитывать на мою поддержку.

Честно говоря, я не привык к лицемерию и обману, руководствуюсь в повседневной жизни исключительно критериями порядочности и доверия. А в политике, к большому сожалению, все оказалось несколько по-другому.

Много было вылито грязи на меня лично и на моих родителей, много было подано информации, заведомо поддельной и ложной, а порой даже фантастичной.

Печально осознавать, что для моей дискредитации оппонентам оказалось недостаточно моей персоны, и реваншистам-регионалам пришлось приплетать к своим пасквилям партию Президента, членом которой я имею честь быть. Очень сожалею, что невольно стал причиной очернения Блока Петра Порошенка в нашем городе.

Знаю, что черновчане мудрые и легко отделят зерна от плевел, а я отступать не умею. Остаюсь верным идеям Революції Гідності! Служу народу Украины!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейний плюралізм: Василь Продан не допустив обрання секретарем висуванця БПП-Солідарність, до якої причетна його дружина-нардеп

Проти Сєхова розгорнули брудну кампанію, "Рідне місто" готує зрив виборів секретаря Чернівецької міської ради (+ВІДЕО)

1


КОМЕНТАРІ (3)

а пан дЄпутат взагалі державну мову знає? чи таке собі воно дивнувате?

avatar

Макс

13 січня 2016 20:07

 Що він хотів проти нього працювала ціла команда Фірташа, яку доречі очолюють в області нардепи від БПП Продан Окс.та Рибак Іван.

avatar

політолог

13 січня 2016 20:30

Нардепи від БПП очолювали кампанію з "очорнення Блоку Петра Порошенка у Чернівцях"??? Це вже цікаво!

avatar

Як це Продан Окс?

13 січня 2016 20:48