Фищук хоче, щоб Куліш сам залагоджував  справи зі 'Свободою' і 'Майданом'

Фищук хоче, щоб Куліш сам залагоджував справи зі "Свободою" і "Майданом"

10.02.2015, 18:31

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук відповів на питання BukNews щодо подання ним кандидатури Володимира Куліша на посаду свого першого заступника, про що він повідомив під час свого представлення. 

Після того, як голова Чернівецької ОДА отримав звернення від громадської організації ЧОО «Майдан» та партії ВО «Свобода» щодо неприпустимості призначення на цю посаду Куліша, він мав зустріч із Кулішем, під час якої запропонував тóму зустрітися з представниками "Майдану" та ВО «Свобода» і обговорити, які претензії та зауваження мають активісти до його персони, як кандидата у перші заступники.

- Володимир Іванович погодився з такою пропозицією, - сказав Олександр Фищук. - Сьогодні я йому телефонував. Він сказав, що ще не зустрічався (з активістами), бо у нього запалення легенів», - зазначив губернатор краю.

На уточнююче запитання: чи пішли вже на Київ документи про призначення Куліша, як було оголошено, голова ЧОДА пояснив, що такі документи до Києва ще не надсилали. В тому числі через те, що сам претендент не заврешив їх підготовку.

Документи Куліша на Київ ще не пішли, - сказав Олександр Фищук. 

З контексту відповіді можна зрозуміти: Олександр Фищук не виключає, що претендент на високу посаду сам може від неї відмовитися. Врешті голова ЧОДА не підтвердив також того, що між ним і його потенційним першим заступником зберігається єдність декларованих позицій. А отже не виключається  можливість того, що обіцяна посада Кулішу не дістанеться.

1


КОМЕНТАРІ (2)

 Буковина  РАДІЄ  з  прочитанних  П"ЯТИ  ОСТАННІХ  СЛІВ  замітки   і  МОЛЕ  БОГА,  щоб  так  і  сталось!

avatar

НВ

10 лютого 2015 17:06

Ось і перше мудре рішення Фищука, нехай сам доводить громаді свою необхідність, на посаді першого заступника.

Не поганий початок.

avatar

Василь

10 лютого 2015 19:36