Водій, який  виїхав на залізничний переїзд, загинув, 3 пасажирів госпіталізовані

Водій, який виїхав на залізничний переїзд, загинув, 3 пасажирів госпіталізовані

04.05.2015, 14:16

У результаті ДТП на регульованому залізничному переїзді в селі Мамаївці, Кіцманського району водій загинув, 3 пасажирів госпіталізовані. 

Інцидент стався 3-го травня, о 20:50, на регульованому залізничному переїзді в селі Мамаївці, Кіцманського району. Водій, який перебував за кермом автомобіля "Оpel Vectrа", ігноруючи звукову та світлову сигналізацію, об’їхавши опущений шлагбаум, виїхав на залізничний переїзд. У результаті відбулось зіткнення з приміським потягом № 958 сполученням "Чернівці - Стефанешти".

Внаслідок зіткнення вказаного потяга та автомобіля смертельно травмовано 32-річного водія, жителя Чернівецької області. Особи чоловічої, жіночої статі та малолітньої дитини встановлюються. Їх госпіталізовано в ЛШМД м. Чернівці, повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці. Інші обставини події встановлюються.

Відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2-ю статті 286-ї КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть". Причини аварії з'ясовують слідчі. 

Джерело: ТВА

1