ВО 'Батьківщина' змушена буде незабаром дистанціюватися від 'антисемітизму та ксенофобії' 'свободівців'

ВО "Батьківщина" змушена буде незабаром дистанціюватися від "антисемітизму та ксенофобії" "свободівців"

25.03.2013, 03:31

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив політичний консультант Тарас Березовець.

Березовець, зокрема, заявив, що "Свободу" тяжко контролювати навіть самому її лідеру Олегу Тягнибоку.

"Адюльтер між "Свободою" та "Батьківщиною", мені здається, може відбутися дуже швидко. З'явиться якась обставина, коли кожен із лідерів побачить нові можливості для себе, якщо він продовжить цей похід самостійно", – спрогнозував експерт.

"Оскільки Яценюк менш радикальний, то дії з боку "Свободи", яку все важче контролювати навіть Олегові Тягнибоку, можуть призвести до того, що певні теми, пов'язані зі ксенофобією та антисемітизмом, випливуть на поверхню", - додав Березовець.

На думку політконсультанта, Яценюк повинен задуматись над тим, як його сприйматимуть в Європі, коли "він і надалі перебуватиме у партнерських стосунках із політичним лідером, який перебуває у топ-10 списку Візенталя".

"Це – не дрібниці, – наголосив експерт. – Не може можливий президент країни – Яценюк – мати справи з людьми, котрі потрапили у такі речі. Тобто це має бути вирішено всередині".

Джерело: vidgolos.com

Влада має зрозуміти, що час знищення української держави закінчується — Портников
 
Українське суспільство та опозиція мають чітко сформулювати свої вимоги 18 травня — у день, коли у Києві має відбутись завершальна акція в рамках всеукраїнської кампанії "Вставай, Україно!".

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив журналіст і телеведучий Віталій Портников.

Експерт, зокрема, зазначив, що політика створюється у дискусії політичного класу з громадянським суспільством, з небайдужими людьми.

"А ми весь час вважаємо, що мають з'явитися якісь люди, якийсь вождь, які скажуть, що треба робити – ми ж за ними підемо", - зауважив Портников.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В наслідок позачергових виборів до влади може прийти опозиція, а Партія регіонів зникне з української політичної сцени - Портников

Разом з тим, на переконання журналіста, говорити мають люди.

"І саме вони в діалозі з політиками, з депутатами мають виробити вичерпний план. Бо саме люди, громадські активісти чітко знають інтереси суспільства", - пояснив він.

Водночас завдання політиків, за словами експерта – репрезентувати ці інтереси, а не нав'язувати суспільству те, що, на думку політиків, є важливим.

"Я дуже сподіваюся, що 18 травня ці вимоги буде сформульовано, і що влада не просто буде змушена до них дослухатися, а в неї не буде іншого виходу, як зрозуміти, що час знищення української держави закінчується", - резюмував Портников.

Джерело: Gazeta.ua

1


КОМЕНТАРІ (8)

avatar

Oksana Kovalchuk

24 березня 2013 23:43

А хто сказа, що Візенталь зі своїм списком це мірило всіх?

avatar

Киянин

25 березня 2013 02:15

avatar

Misha Shmorgun

25 березня 2013 12:18

Клюєв, Березовець, особисті мотиви, постмодернізм - це все слова, наслідки. А причина - "антисемітизм та ксенофобія" "свободівців". Я точно знаю, що дурний й обмежений свободівець таке ж зло, як тупий й обмежений регіонал, чи будь хто інший. Не хочу України Януковича і не хочу зашореної, ханжеської, тупої, показово церковної й ура-патріотичної Свободи. Даєш ліберальні цінності!!!!

avatar

Думка

25 березня 2013 12:33

avatar

Misha Shmorgun

25 березня 2013 13:04

Друкувати агітки і матеріали, як кажуть в Одесі, дві великі різниці. Нехай дадуть відповідь, як підіграли владі при позбавленні Власенка мандату, чого голосували разом з ригіоналами у міськраді, щоб продовжити Чинушу оренду на ринок, ну і далі за списком претезій, в тому числі щодо ксенофобії, то не вірю, щоб на цьому сайті це не оприлюднили. А прес-релізи про мудрих Мельничука й Горука нікому не цікаві.

avatar

Думка

25 березня 2013 14:28

avatar

Misha Shmorgun

25 березня 2013 14:37

То відповіді на конкретні питання будуть? Чи знову розводитимете лохів на псевдопатріотизмі і псевдоідеології?

avatar

Думка

25 березня 2013 15:34