Власник телеканалу Продан проговорився, що канали необхідні для того щоб поливати брудом опонентів

Власник телеканалу Продан проговорився, що канали необхідні для того щоб поливати брудом опонентів

25.10.2017, 16:18

Депутат Чернівецької міськради від фракції "Рідне місто" Василь Продан звинуватив народного депутата від фракції "Народний фронт" Максима Бурбака у "купівлі засобу пропаганди".

Про це він сказав у вівторок у передачі "Майдан", яка вийшла у прямому ефірі телеканалу "Чернівецький промінь".

Зокрема, відповідаючи на запитання ведучого про журналістські розслідування про членів "Рідного міста", які вийшли в ефір на телеканалі "ТВА", він зазначив, що "Бурбак придбав телеканал ("ТВА", - авт.) для того щоб поливати брудом своїх опонентів".

"Все це є присутнім на одному з телеканалів, власником якого є пан Бурбак. Що від цього телеканалу ще хотіти? Яка інша інформаційна політика у них може бути? Тобто, коли пан Бурбак придбавав цей ЗМІ, він для того його і придбавав, щоби займатись тим, щоб поливати брудом своїх опонентів. Тобто, іншої мети у цієї покупки не було", - сказав Продан.

"Але я впевнений, що чернівчани розуміють, що відбувається. Вони, звичайно, розуміють, що не може бути те, що призначили винним у всіх бідах одного депутата - умовно кажучи, Продана. Я думаю, що чернівчани розуміють, дивлячись цей телеканал, що це не просто інформація, що це звичайна пропаганда. Тобто, цей канал купувався для того, щоб бути засобом пропаганди, а не засобом масової інформації", - додав депутат.

Як відомо, Василь Продан є власником двох телеканалів у Чернівцях - "Чернівецький промінь" та "Місто ТБ".

Джерело: molbuk.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

А приписуючи своєму конкурентові публічно брудні наміри, Продан не поливає нікого брудом? Яка ніжна особистість!...

avatar

Спокійна

26 жовтня 2017 13:28