Власенко пообіцяв Бурбаку не гальмувати питання перевиборів Чернівецької міської ради

Власенко пообіцяв Бурбаку не гальмувати питання перевиборів Чернівецької міської ради

13.09.2018, 15:39

Народний депутат України Максим Бурбак розповів про реакцію колег-парламентарів на інформацію про переворот у Чернівецькій міській раді, яку він озвучив з трибуни Верховної Ради України, пише www.buknews.com.ua

  - Попередив одразу: імена «запроданців», те, що вони скоїли у Чернівцях,  буде знати вся Україна.  Якщо хтось думав, що зможе тихо усе повирішувати, як 2011 року, то такого більше не буде, - сказав Максим Бурбак. - Верховна Рада України, суспільство – не ті, що були 2011 року. Ніхто вже не буде мовчати, миритися з беззаконням. 

- Фракція «Народного фронту» - одна з найбільших, найдисциплінованіших та найдієвіших фракцій в парламенті - відстоювала і буде відстоювати громаду Чернівців, не дасть банді Фірташа здійснити реінкарнацію в місті. Звертався до наших колег по владній коаліції з БПП, щоб вони підтримали позицію своїх однопартійців у Чернівецькій міській раді. Бо, виглядає, ніби  їх залишили сиротами.  Голова Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради України Сергій Власенко, з яким ми теж спілкувалися про події у Чернівцях, пообіцяв, що комітет не гальмуватиме розгляд питання про перевибори Чернівецької міської ради.

- Мені передали «привіт» від «запроданців», мовляв, навіщо  Максим виносить сміття з хати. У цьому вся їхня суть! «Запроданці» не розуміють, що це не їхня, і це не моя хата. Це місто Чернівці, де все має вирішувати громада, а не купка депутатів.  І ми будемо  захищати вибір громади. Працюємо над тим, щоб зібрати у залі 226 голосів за перевибори Чернівецької міської ради  – важко, непросто, але почали рухатися у цьому напрямку. І результат  буде обов'язково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в ОТГ, які заблокувала ЦВК, можуть пройти у грудні, - Бурбак

1