Владика Мелетій побував у камерах Чернівецького СІЗО

Владика Мелетій побував у камерах Чернівецького СІЗО

22.04.2014, 13:30

         У неділю, 20 квітня 2014 року  Владика Архієпископ Хотинський Мелетій завітав до Чернівецького слідчого ізолятора та привітав ув’язнених і засуджених, які утримуються під вартою, з Великоднем та світлим Христовим Воскресінням. Те, що священнослужителі Чернівецько-Буковинської єпархії відвідують СІЗО, вже стало доброю традицією. Про це повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій обасті.

         Звертаючись до всіх присутніх у церкві Владика висловив щирі слова вітання з нагоди Воскресіння Христового та свята Пасхи, побажавши, щоб у серці кожної людини царювали радість і душевний спокій. «Нехай до Вас прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ! Христос Воскрес!»- сказав Владика.

          Разом із духовним наставником, ув'язнених та засуджених привітав зі світлим Христовим Воскресінням і начальник Відділу ДПтСУ в Чернівецькій області полковник внутрішньої служби Микола Георгійович Онофрейчук. керівник чернівецьких пенітенціаріїв побажав усім Божої підтримки та добра і миру в серцях.            

Окрім привітань, всі особи, які перебувають у слідчому ізоляторі, з нагоди свята отримали Великодні подарунки. Владика Мелентій та очільник пенітенціарної служби Чернівецької області Микола Онофрейчук не оминули жодної камери та, у супроводі святкового співу церковного хору, привітали особисто кожного, хто з тих чи інших життєвих обставин у це свято утримується під вартою.

          Привітав Архієпископ і особовий склад Чернівецького слідчого ізолятора. «Я щиро сподіваюсь, що Великоднє свято буде завжди супроводжувати Вас у житті. Нехай благословить Вас Господь за Вашу нелегку та важливу працю» - наголосив він.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Мелетій. Виправ Юра.

avatar

1

22 квітня 2014 12:16

Ти не виправив

 

avatar

111

02 травня 2014 14:29

Андрій Губка на задньому плані!!!!!!!!!!!!!!!!

 

avatar

11

02 травня 2014 14:31