Владна більшість міськради на пропозицію регіонала в п'ять разів зменшила  суму на підтримку книговидання про Чернівці, але й її не заклала в бюджет

Владна більшість міськради на пропозицію регіонала в п'ять разів зменшила суму на підтримку книговидання про Чернівці, але й її не заклала в бюджет

31.01.2014, 12:05

Чернівецька міська рада з другої спроби ухвалила програму підтримки книговидання імені бургомістра Антона Кохановського. Первісний варіант програми передбачав щорічне фінансування програми в розмірі 250 тисяч гривень. Регіоналу Василю Дутчаку видалося, що орієнтовний кошторис програми - 1 гривня з кожного чернівчанина на видання книжок - видалася завеликою, тому він запропонував зменшити її до 50 тисяч. Як повідомила під час обговорення цього питання начальник фінансового управління міської ради Лівія Бамбуляк, в ухваленому бюджеті, який депутати прийняли напередодні того ж дня, ці видатки не передбачені.

- Цих коштів в бюджеті міста не передбачено, - наголосила начальник фінуправління міської ради. 

Ні 250, ні 50 тисяч.

За ухвалення цієї програми проголосували 32 з 42 зареєстрованих у сесійній залі  депутатів, 4 були проти, ще 6 - утрималися. 

Перепрошуємо за недостатню якість нашого відео. Гарну якість зображення, як засвідчує досвід, забезпечують лише спеціальні засоби, які використовують штатні провокатори влади. В разі, якщо фінансування видання бодай однієї - двох книг за цією програмою справді відбудеться, то саме одному з тих доведеться займатися їх розповсюдженням. 

 

1