Влада у Чернівцях хоче відвернути людей від нагальних проблем, - брат Ані Лорак

Влада у Чернівцях хоче відвернути людей від нагальних проблем, - брат Ані Лорак

02.01.2015, 14:25

Співачка Ані Лорак заслужила мати зірку на Алеї на Театральній площі Чернівців, а її демонтаж - всього лише спроба відвернути громадськість від нагальних проблем.

Таку думку висловив брат Ані Лорак Ігор Куєк в інтерв’ю "Подробицям", коментуючи скандал з пропозицією позбавлення зірки співачки у Чернівцях.

 Зокрема, в сюжеті телеканалу "Інтер" прозвучала позиція брата артистки, яку звинувачують у зраді Україні.

 "Я особисто пишаюся зіркою сестри на алеї Слави. Її заслуги перед Україною визнані всіма. Руйнування того, що Кароліна заслужила своєю власною працею, є варварством. Я думаю, у влади вистачить здорового глузду не руйнувати зірку на алеї, бо це нічого не дасть, а тільки викликає гіркоту і відволікання від справді важливих державних справ і реформ", - упевнений Ігор Куєк.

 Нагадаємо, в новорічному вогнику на телеканалі "Інтер" співачка Ані Лорак плескала в долоні Йосипу Кобзону, Олегу Газманову та співачці Валерії, коли ті виконували пісню про санкції щодо Росії.

 Раніше депутати Чернівецької міськради висловили пропозицію щодо знесення зірки Ані Лорак з алеї зірок.

molbuk.ua

Как Лорак хлопала в ладоши под песню Кобзона и Валерии о санкциях. Видео

Певица Ани Лорак осталась верна своим «убеждениям» и снова «засветилась» в Москве.

Артистка приняла участие в российском новогоднем «Голубом Огоньке» и упорно радовалась песни о санкциях, которую пели Олег Газманов, Валерия и Иосиф Кобзон, сообщает ТаблоИД.

Лорак, сидя в первом ряду, довольно хлопала в ладоши и посылала воздушные поцелуи тройке артистов, которым запрещен въезд в несколько стран за антиукраинскую позицию.

Кобзон, Валерия и Газманов пытались высмеять санкции против себя и «угрожали»: «И вот песен наших ни кому не скрыться».

Кроме Ани Лорак из артистов-выходцев из Украины на «Голубом Огоньке» также были дуэт «Кролики», Лолита и Наташа Королева.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Які наші журналюги і депутати недалекі розумом! А бандерівці зовсім слабі на голову! Як купувати в Россії вуголь і електроенергію, то це патріотично, а як співати на новий рік, то це зрада!! Так хто є хто???

avatar

Чернівчанин

02 січня 2015 17:13

Не плутайте мухи та котлети! По-перше, іныціює зняття зірки не влада, а люди, а купують вугілля й газ таки не люди. Тож соромити одних за дії других просто нерозумно. Аны Лорак може танцювати де завгодно, це її вибір, а ми можемо не дивитися, це наш вибір. А коли сиділи та дивилися, чим обурюєтеся? Вимикайте телевізор та книжечку читайте...

avatar

Спокійна

02 січня 2015 18:28

В нашиі голови за допомогою горе-політиків, авантюристів від політики і від журналістики, дійсно залетіли зелені мухи! Якщо наш президент заробляє в Росії на цукерках, то це можна, наш машзавод виконуї Російські замовлення, то це теж можна, в Чернівцях повно фірм працюючих з Росією, то це теж можна, а ось заспівати в Росії, то це зрада!!! Точно у людей зелені мухи в голові! 

avatar

До Спокійної

03 січня 2015 12:47

Калмыкова считает себя Носительницей Истины. Указывает кому как жить, что читать, что слушать, что делать... Взвалила на себя право решать за всех.

Пусть своих детей воспитывает депутатша. А наших детей будем воспитывать так как считаем нужным.

Ваша власть антинародная. Ваш премьер - ЗЛО ля всей страны. Аваков реинкарнация Берии. Турчинов шизофреник, возомнил себя Богом, распоряжается жизнями и судьбами людей.

Ничего, скоро в Америку все сбежите.

avatar

народ

03 січня 2015 12:47

А звезду можно переделать. Выглядит как канализационный люк с еврейской звездой.

avatar

дизайнер был пьян

03 січня 2015 12:49