Влада готується до маніпуляцій із виборчими бюлетенями, - Юлія Тимошенко під час зустрічі з редакторами буковинських ЗМІ

Влада готується до маніпуляцій із виборчими бюлетенями, - Юлія Тимошенко під час зустрічі з редакторами буковинських ЗМІ

04.03.2019, 14:24

Кандидат в Президенти України, Голова Партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко повідомила, що ЦВК створює можливості для фальсифікацій через друк виборчих бюлетенів одночасно і для першого, і для другого туру виборів Президента України.

«Те, що ЦВК замовила надрукувати на перший і другий тур виборів 60 млн бюлетенів, закладає можливість для фальсифікації голосування владою», – сказала Юлія Тимошенко під час зустрічі з редакторами буковинських ЗМІ.

«Я вважаю, що бюлетені для першого і другого туру треба друкувати окремо. Є побоювання, що таким чином вони закладають можливість фальшувати вибори», – наголосила Лідер ВО «Батьківщина».

Політик переконана, якби Президент знав, що в нього є ті рейтинги, які він собі малює, йому не треба було б купувати і фальшувати. На жаль, зазначає Юлія Тимошенко, сьогодні Порошенко «всі сили кинув на побудову і вдосконалення моделей корупції та фальсифікації вибору людей».

Юлія Тимошенко нагадала, що нещодавно вона разом з іншими демократичними кандидатами в Президенти підписали Меморандум за чесні вибори та протидію фальсифікаціям. На її переконання, це дасть можливість об’єднати в дільничних та окружних комісіях свої зусилля. Адже технологія влади – зареєструвати якомога більше кандидатів, щоб від їхнього імені наповнити виборчі комісії людьми, підконтрольними Порошенку.

«Прикро, що так після Революції Гідності робиться. Коли люди розраховують на демократію, а отримують замість неї фальсифікат», – підсумувала Голова Партії.

Єдність, взаємні повага і любов прокладуть правильний шлях для країни

Кандидат в Президенти України, Голова Партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликала українців до об’єднання, поваги і взаємної любові, аби спільними зусиллями побудувати такий шлях розвитку країни, що дозолить «стати щасливими на своїй рідній землі».

«На цій площі ми зібрались багатонаціональною громадою і з щирими українськими серцями. Це говорить про те, що наша єдність, повага одне до одного, наша любов прокладуть правильний шлях. І те, що ми зібрались разом багатонаціональною громадою, стане запорукою наших перемог», – сказала Юлія Тимошенко під час зустрічі із людьми на Буковині.

Політик наголосила, що Україна має багатовікову історію, сильний незламний народ, унікальну землю і багатонаціональну громаду, а тому сьогодні вкрай важливо розібратись у негараздах країни, і нарешті «стати щасливими на своїй рідній землі», та «побудувати життя таким, яким ми хочемо його бачити».

«Ми як одна команда повинні розібратись, в чому є проблеми, чому ми так довго не можемо стати на ноги і стати найсильнішою країною в Європі», – закликала вона.

Голова Партії ВО «Батьківщина» закликала присутніх і всіх українців любити один одного і за жодних обставин «не втрачати час, щоб побути із своїми рідними людьми».

«Будьте разом частіше, зателефонуйте мамі чи батькові, приїдьте в гості, тому що потім втрачений час не можна буде повернути. Любіть одне одного, тому що саме на любові тримається все у житті, а не на ненависті і агресії», – звернулась Юлія Тимошенко.

Фото: https://www.tymoshenko.ua/

1