Вітання голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука з нагоди Дня незалежності України (+ВІДЕО)

Вітання голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука з нагоди Дня незалежності України (+ВІДЕО)

24.08.2017, 07:10

Шановна буковинська громадо!

 Дорогі краяни!

 Щиро вітаю вас зі  святом – Днем незалежності України!

Це найвеличніше свято для кожного з нас – її громадян.  Багато поколінь українців мріяли про свою державу, боролися за вільну Україну, гинули за неї, але зберігали найголовніше – справжню, віддану і надзвичайно глибоку любов до рідної землі.

         Ми довели своє одвічне прагнення бути господарями у власному домі, у власній країні. Незалежність України стала результатом вибору всього нашого  народу. Долею судилося так, щоб саме нашому поколінню випав великий історичний шанс зробити вирішальний крок – до волі, до самостійності, до незалежної держави. Але нам випало і важке випробування – захистити і зберегти Українську Державу, відстояти її територіальну цілісність і незалежність.

Як би не було важко, якими б болючими і важкими не були наші втрати,  – вірю – ми здолаємо усі випробування. Українці довели і собі, і усьому світові, що готові дати відсіч ворогу, що захищатимуть свою землю до останнього. Переконаний, що нам вдасться здобути перемогу і зробити нашу країну заможною та процвітаючою у вільній сім’ї європейських народів.

Щиро вдячний усім буковинцям за мужність, стійкість і терпіння, за те, що незважаючи на всі труднощі і перепони наполегливою працею ви, дорогі краяни, звеличуєте рідний край і докладаєте максимальних зусиль задля втілення усіх добрих задумів та починань на благо рідної Батьківщини, в ім’я нашого щасливого життя і життя майбутніх поколінь.

Бажаю вам міцного здоров’я, добра, благополуччя, тепла та затишку в оселях, а незалежній Україні, рідній Буковині – процвітання.

 Зі святом, дорога буковинська родино!

 Слава Україні !

Героям слава!

 З повагою

 Голова обласної державної адміністрації     Олександр Фищук

1