Вітання Чернівецького обласного військового комісара з Воскресінням Христовим

Вітання Чернівецького обласного військового комісара з Воскресінням Христовим

09.04.2018, 14:34

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ, ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

ДОРОГІ БУКОВИНЦІ!

 Щиро вітаю вас з Воскресінням Христовим — величним християнським святом, яке наповнює наші серця вірою, любов’ю та милосердям. Нехай це світле свято вдихне в наші душі надію, дасть натхнення для добрих і славних прагнень!

Традиційно на Великдень вся родина збирається за одним столом. Однак реалії сьогодення не дають змоги бути всім рідним в цей день разом. Багато наших військовослужбовців сьогодні продовжують з гідністю захищати східні рубежі оборони нашої держави. Саме завдяки захисникам Вітчизни у нас є можливість відчувати себе у безпеці тут, на мирній території України.

В ці дні ми згадуємо та вшановуємо наших героїв, тих хто віддав своє життя за нашу свободу та незалежність, поминаємо всіх, хто загинув внаслідок російської агресії. Ми вдячно молимося за кожного, хто беріг наш спокій, і віддав найдорожче, — своє життя, за майбутнє країни.

У цей світлий день Воскресіння Христового бажаю вам та вашим рідним благополуччя і миру! Нехай добро завжди перемагає зло, а почуття світлої радості не покидає душу. Бажаю любові, сімейного затишку і щастя!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 Чернівецький обласний військовий комісар Володимир ШВЕДЮК!

1