Віталій Ткачук: Я буду тим мером, який наведе порядок у земельних відносинах

Віталій Ткачук: Я буду тим мером, який наведе порядок у земельних відносинах

22.05.2014, 19:57

«Питання земельних відносин одне з найболючіших у Чернівцях», - стверджує кандидат на посаду міського голови Віталій Ткачук. Він запевняє: у разі його обрання мене мером міста, я наведу порядок у цій сфері, раз і назавжди покладу край корупційним схемам, які роками процвітають в Чернівцях. Усі земельні ділянки, за його словами, видаватимуться прозоро та чесно.

- Перше, що я зроблю, коли стану міським головою – наведу порядок із земельними ділянками в місті, здійсню їх облік та забезпечу дієвий механізм видачі землі чернівчанам. Відтак протягом року усі черговики отримають свої ділянки, - говорить кандидат на посаду міського голови.

Віталій Ткачук надасть безкоштовні земельні ділянки, без права продажу, житлово-будівельним кооперативам чернівчан, які зможуть самостійно будувати собі житло. А усі інженерні мережі – водопостачання, водовідведення, газифікація та електропостачання - споруджуватимуться за рахунок міського бюджету. «Таким чином ми зможемо вирішити ще одну важливу проблему для городян – будівництво нового доступного житла, особливо для молоді», - наголошує він.

Окрім цього, кандидат на посаду міського голови, у разі обрання його мером Чернівців, зменшить для фізичних та юридичних осіб коефіцієнт орендної плати за землю до мінімального. «Земля – це ресурс міста, який потрібно використовувати грамотно та ефективно, адже це постійні надходження до міської казни. Я добре знаю, як потрібно фахово працювати у цій сфері і здатен навести лад із земельними ділянками в Чернівцях раз і назавжди», - стверджує Віталій Ткачук.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Тта це ж твій татусь перший дерибанщик землі у Чернівцях. Навіть фЕДОРУК І ТОЙ ТВОГО РІДНЕНЬКОГО ПОГНАВ ЯК ОСТАННЬОГО... Мовча би вже про землю...

avatar

юрій

22 травня 2014 17:21

Тушка,Регіонал,  Перший корупціонер. Ще в Чернівцях не зустрічав людини, яка б його підтримувала 

avatar

Igor

22 травня 2014 21:56

Опоненти, все ближче до виборі, тим більше бруду на конкурентів! Побачимо, народ скаже своє слово. А реально Ткачука підтримують найбільше людей різних поколінь та поглядів. Самий незалежний кандидат і найщиріша людина!!!

ткачук переможе!!

avatar

Руслан

22 травня 2014 22:25

Цікавить одне, навіщо обіцяти те, чого завідомо здійснити не зможеш? Чи вже ці кандидати рахують чернівчан останніми дурнями, чи є самі самодури. Які мережі за рахунок бюджету?  Богдана Хмельницького завершити не можуть, водопровідні та теплові мережі - латка на латці, і навіщо дурити людей знову. З усією повагою - шансон виходить краще, я не кажу що гарно.

avatar

22 травня 2014 23:12