Віталій Ткачук вийшов з фракції «Батьківщина», щоб створити власну депутатську групу «Нам тут жити»?

Віталій Ткачук вийшов з фракції «Батьківщина», щоб створити власну депутатську групу «Нам тут жити»?

25.04.2013, 22:31

Депутат Віталій Ткачук, якого також  знають як співаючого депутата, оголосив про свій вихід із депутатської  фракції «Батьківщина» у складі Чернівецької обласної ради VI скликання. У відповідності до Регламенту обласної ради,  офіційно він стане позафракційним після того, як його заяву оприлюднять на пленарному засіданні. Це станеться вже завтра, 26 квітня, на 16-й сесії обласної ради. Про це повідомляє прес-служба депутата.

Депутат Чернівецької  обласної ради Віталій Ткачук так прокоментував своє рішення:

-  Я глибоко переконаний, що всі депутати, незалежно від політичного забарвлення, в першу чергу повинні дбати про місцеві справи, вирішувати проблеми своєї вулиці, села, міста, району чи області. І робити це без огляду на партійну належність. На жаль, старі партії – це забюрократизовані, громіздкі  структури, які часто не встигають за викликами життя. Зайва централізація, потреба постійно озиратися на позицію бюрократичної керівної верхівки, не дозволяє партіям на місцях швидко і ефективно реагувати на потреби людей. А деякі політичні рішення інколи завдають шкоди територіальним громадам. Переконаний: поліпшити ситуацію можна тільки в тому разі, якщо діяти не за чиїмось велінням згори, а об’єднуватися  навколо вирішення конкретних справ, починаючи з кожної людини, родини, громади. Власне так, як це вже давно робить громадська ініціатива «Нам тут жити!».  Запевняю своїх земляків, що разом ми зуміємо досягнути мети: змінити наше життя, зробити його заможнішим, повернути в нього радість за кожний прожитий день і додати впевненості у майбутньому.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Кажуть, що Віталій Ткачук переходить в "Рідне Місто".

avatar

Вова

25 квітня 2013 17:49

 З тексту заяви не зовсім очевидні причини. Хтось в курсі?

avatar

Vadim Mikhnevych

25 квітня 2013 17:50

З тексту заяви не зовсім очевидні причини. Хтось в курсі?

avatar

Vadim Mikhnevych

25 квітня 2013 17:51

Навіщо йому переходити до когось, думаю буде розвивати свою структуру "Нами тут жити", яка має всі шанси потрапити до місцевих рад, і буде підтримувати його на вибрах мера.

avatar

депутат

25 квітня 2013 18:00

Тушка в квадраті, хай тішиться тепер Сільва Віщук що і на неї забив і на її так звану фракцію.

avatar

Матвій

26 квітня 2013 14:36

Крута фракція буде, я да ти, да ми с тобой. У чувака манічка-кришу рве. Терміново потрібна консультація психіатра.

avatar

Ха-ха

28 квітня 2013 11:14

Бачив як Яценюк приїхав в Чернівці на акцію "Вставай, Україно!" автомобілями вартістю ~ 90тис $. ВО "Батьківщина" завжди славилася продажністю, міська та обласна ради Чернівців повні "ТУШОК" - ці вибори були у 2010році. У Верховній Раді (2012р.) також постійно ряди "ТУШОК" поповнюються. Як попередники, так і Яценюк продавали місця в прохідному списку за гроші. Люди на мітингах говорять, що Мунтян розвалив Чернівецьку Батьківщину. Але я думаю, що люди самостійно тікають, бачачи та оцінюючи всю ситуацію в цій організації.

avatar

Віктор

28 квітня 2013 22:25