Віталій Ткачук: розбудовувати Чернівці буду разом з чернівчанами (+«вільний мікрофон»)

Віталій Ткачук: розбудовувати Чернівці буду разом з чернівчанами (+«вільний мікрофон»)

02.05.2014, 20:39

Кандидат на посаду міського голови Віталій Ткачук закликає чернівчан не стояти осторонь проблем міста та озвучити ті проблеми, які турбують їх найбільше.

Кожного дня у різних куточках Чернівців – у центральній частині міста та у спальних районах – працює «вільний мікрофон», де кожен бажаючий може висловити своє бачення прекрасних квітучих Чернівців, наголосити на найнагальніших проблемах, які потрібно вирішувати тут і зараз, а також висловити свої побажання майбутньому меру чи бачення європейського міста.

«Я наголошую на тому, що моя передвиборча програма не є догмою. Будь-хто, хто хвилюється за долю Чернівців, може внести свої пропозиції до неї. Тому я цілком і повністю відкритий до побажань – нехай городяни вкажуть на те, що потрібно робити у місті, до чого привернути увагу чиновників та що варто покращувати», - говорить кандидат.

 На переконання Віталія Ткачука, небайдужість чернівчан, їх розум та креативне мислення спільно з прагненнями до змін – запорука успіху та європейських досягнень Чернівців. Нам тут жити! Про це повідомляє прес-служба кандидата на посаду Чернівецького міського голови. 

1


КОМЕНТАРІ (8)

ну і молодець!

avatar

користувач

02 травня 2014 18:41

avatar

Maydan Chernivtsy

02 травня 2014 19:28

идет голосование за кандидата в мэры Черновцов!

http://bukcenter.vkursi.com/7084.html

avatar

В Черновицкой блогосфере

02 травня 2014 19:32

Віталій, один з перших допомагав студентському майдану! Але не тільки тоді, а й завжди допомагав і допомагає молодим людям!

тому не потрібно брехні писати. 

молодь за Ткачука!

avatar

Студент

02 травня 2014 19:34

Ткачук збирав молоді регіони, потім був тушкою БЮТ. Його батько- злодій зі стажем. Коротше Ткачук-ЧМО

avatar

Петро

03 травня 2014 10:15

Петре, може ти й збирав молоді регіони, а він ніколи не був в ПР, ніколи нікого не збирав , завжди їх критикував! Досить дурити людей, Ткачук високопорядна людина! голосуймо за Ткачука!

avatar

)))

03 травня 2014 11:19

Собирал, собирал.   2006 год. отель Черемош. Орал во все горло Регионы победят. Правда, уже через месяц ходил с значком БЮТ. Проститутка

avatar

Яна

03 травня 2014 15:27

Якщо Ткачук  реально дбає про молодь , нехає побудує нормальний скейт парк, ато наданий момент теперішній скейт парк в аварійному стані і в ньому катати не реально!причому цим він убє 2-х зайців зробить рекламу, допоможе молоді просуватись у екстимальних видах спорту а також забере лишню роботу комунальників які вічно рехтують пам"ятники накяких начастіше "тусується " естримальна молодь, а також допоможе працівникам міліцї які вічно ганяють дітей !!!!!!!!!
avatar

Роман

04 травня 2014 02:12