Віталій Ткачук пообіцяв не допустити закриття 'блошиних ринків', а, навпаки, розвивати і перетворити їх на ще одну принаду Чернівців

Віталій Ткачук пообіцяв не допустити закриття "блошиних ринків", а, навпаки, розвивати і перетворити їх на ще одну принаду Чернівців

12.05.2014, 03:10

Кандидат на посаду міського голови Віталій Ткачук продовжує зустрічатись із городянами. Проце повідомляє прес-служба депутата Чернівецької обласної ради. Цього разу він поспілкувався з працівниками та покупцями ринку на вулиці Зеленій.

У ході бесіди чернівчани розповіли йому про проблеми, які існують на базарі, а Віталій Ткачук, у свою чергу, зобов’язався сприяти їх вирішенню.

«Дуже багато чернівчан переймаються тим, що так званий «блошиний ринок» на розі вулиць Руської та Зеленої перестане існувати. І це на правду проблема, адже для багатьох людей це вже хороша звичка, наче традиція – виносити туди свої старі речі, зустрічатись, спілкуватись між собою. Я особисто знаю таких чернівчан, для яких недільний вихід на цей ринок – наче ритуал. Справа не у грошах і не в тому, щоб щось продати. Це свого року культурний майданчик спілкування однодумців. Знаю і чимало чернівчан, які полюбляють там купувати старі цікаві й унікальні речі», - розповідає кандидат на посаду міського голову.

Віталій Ткачук наголошує, що цей ринок у Чернівцях повинен не лише існувати, але й розвиватись. «І я, в разі обрання мене мером міста, робитиму усе для того, щоб «блошиний ринок» став ще однією цікавою принадою Чернівців.

У Європі в кожному маленькому містечку щотижня збираються люди на подібних ринках. Закривати такі базарчики – не можна і я цього не допущу», - наголошує він. Також Віталій Ткачук пообіцяв щомісяця приходити на ринок та долучатись до вирішення проблемних питань на ньому.

1


КОМЕНТАРІ (2)

А ще треба надати будівлі горезвісної "сорбонни" яка заплямовує відомий на весь світ французький навчальний заклад та ганьбить наше особливе місто статусу пам'ятника ЮНЕСКО. А шо Толіку СНУ можна а нам не?  Га?

avatar

Панас

12 травня 2014 04:54

Та шо ти Панасе, ЧНУ  то якійсь універсікет, а сирбона тож заклаяд культури загальносіклового масишитабу. І яка тобі різниця куди хогять дітки та вітрачають батьківські грошики...:-)

avatar

Petro

12 травня 2014 05:03