Віталій Ткачук обіцяє створити всі умови для розвитку чернівецької молоді

Віталій Ткачук обіцяє створити всі умови для розвитку чернівецької молоді

12.05.2014, 21:28

У передвиборчій програмі кандидата на посаду міського голови Віталія Ткачука ключове місце посідає питання молодіжної політики. Він переконаний, що новообраний мер Чернівців повинен багато уваги приділяти молоді міста, створенню належних умов для розвитку талановитих школярів і студентів, а також забезпеченню їх якісним дозвіллям.

«До усіх цих речей потрібно підходити комплексно. Наприклад, питання патріотичного виховання має закладатись ще у школі. Зрештою, так само як і популяризація здорового способу життя, заняття фізичною культурою і спортом. Наша молодь не вмотивована після завершення навчання у виші залишатись у рідному місті та максимально сприяти його розвитку», - зазначає Віталій Ткачук.
 
Він знає, як змінити цю ситуацію на краще. Для початку, говорить кандидат на посаду міського голови, потрібно залучити органи студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста та молодіжні організації до вирішення питань молодіжної політики чи певних проблем міста. «Справа у тому, що влада часто декларує про нібито вирішення питань молоді, але насправді навіть не знає що вирішує, бо не спілкується з молоддю, не знає їх запитів, проблем, потреб, - наголошує Віталій Ткачук. – Наше студентство, повірте, дуже самостійне, креативне, розумне та цікаве. І саме тому молодь повинна стати партнером влади у вирішенні їх же питань. Я пропоную, щоб половина складу виконавчого комітету міської ради складалась як раз з представників молодіжних організацій. Знаю, що таким чином нам вдасться, наприклад, зрушити з місця одну з найболючіших проблем молоді – будівництво житла». Також, за його словами в Чернівцях повинні функціонувати безкоштовні спортивні клуби, гуртки, секції, басейн та розвинута мережа спортивних майданчиків.

Окрім цього, Віталій Ткачук має намір створити муніципальний стипендіальний фонд для нагородження найбільш здібних представників молоді у сфері освіти, науки, спорту. «Я дуже хочу, щоб молоді політики, бізнесмени, науковці, спортсмени об’єднались у Чернівцях задля досягнення однієї спільної мети – розбудови прекрасного міста. Прагну, аби усі дослухались один до одного та воєдино покращували Чернівці, адже НАМ ТУТ ЖИТИ!», - підсумовує Віталій Ткачук. Про це повідомляє  прес-служба депутата Чернівецької обласної ради.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Напевно один з самих продажних кандидатів. Нагадаю він є депутатом обласної ради. Продався регіоналам - свого роду тітушка. І що мене найбільше вразило 18 лютого коли була сесія Обласної ради, і Папієв просить встати тих хто його підтримує, це встало одне. Не встали навіть регіонали. Думайте за кого голосувати !  

Окреме фе журналістам, ви хоть вказуйте, що ви продажні бездарі і писати нічого не вмієте тільки переписувати один в одного.   

avatar

Ігор

13 травня 2014 01:47