Віталій Ткачук обіцяє  не піднімати комунальні тарифи, не приватизовувати ЖРЕПи, ліквідувати платні парковки і вирішити проблему туалетів

Віталій Ткачук обіцяє не піднімати комунальні тарифи, не приватизовувати ЖРЕПи, ліквідувати платні парковки і вирішити проблему туалетів

16.05.2014, 01:02

Кандидат на посаду міського голови Віталій Ткачук запевняє, що наведе порядок у житлово-комунальній галузі Чернівців. Про це повідомляє прес-служба Віталія Ткачука.

Найперше, що він зробить, отримавши прихильність городян, - це встановить мораторій на зростання тарифів житлово-комунального господарства. «Я зроблю усе для того, щоб тарифи у Чернівцях не підіймались, особливо для пенсіонерів та незахищених верств населення.

Хочу висловити своє неприхильне ставлення до практики приватизації ЖРЕПів. На моє переконання, приватні структури дозволяють собі не надавати послуги чернівчанам, нехтувати їх потребами, натомість вимагаючи системної оплати», - говорить Віталій Ткачук. Тому він у своїй передвиборчій програмі зазначає, що городяни матимуть право не платити за ті послуги ЖРЕПів, які надаються не якісно або ж не надаються взагалі.

- Ми ліквідуємо у Чернівцях платні парковки, вони стануть у місті абсолютно безкоштовними, - говорить кандидат на посаду міського голови.

– Є ще одна проблема в місті, особливо у центральній частині, яка потребує нагального вирішення – це вбиральні. Вони у жахливому стані, працюють як хочуть і коли хочуть. Як ми можемо приймати туристів, коли нормальних туалетів у центральній частині міста просто немає? З моїм приходом в Ратушу, я вирішу це питання.

Віталій Ткачук має на меті відновити щоденне миття центральних вулиць Чернівців у теплі пори року двічі на день, оновити техніку в міськШЕПі, що дозволить оперативно розчищати сніг взимку та вимітати бруд з доріг влітку.

«Місто має стати чистим та охайним, гарним, затишним, доглянутим та зеленим. Тому я хочу здійснити благоустрій усіх парків та скверів в Чернівцях, озеленити вулиці. Тобто, зробити якомога більше для того, щоб у місті було свіже повітря, мами мали де гуляти зі своїми дітками на свіжому повітрі», - зазначає Віталій Ткачук.

Звісно ж, кандидат залишає для себе пріоритетним завданням – ремонт доріг, тротуарів та міжбудинкових проїздів, розвиток інфраструктури міста, відновлення мереж водопостачання та водовідведення, оновлення тепломережі.

«Я знаю, що сфера житлово-комунального господарства потребує найбільше уваги та фінансових затрат. Я готовий втілювати у життя усі свої програмні засади для того, щоб з кожним днем Чернівці покращувались та розвивались», - підсумовує Віталій Ткачук.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Туалетный король, блин.....Все будет выглядеть как кафе Шансон! Шикарно и багато!

avatar

jj

15 травня 2014 22:03

Брудополивалки, саме Ткачук вас змиє з міста як і бруд з доріг!

В місті багато бруду, як фізичного по дорогам і тротуарам, так і моральних уродів які поливають тут всіх і вся!

Ткачук найбільш толерантний кандидат, нікого не ображав, нікого не звинувачув, а розповідає те що хоче зробити ! Іншим потрібно у нього повчитися!!!

Саме тому Ткачук і буде нашим мером!!!!

avatar

Анатолій Іванович

15 травня 2014 22:23

Анатолій, ви праві, вже втомилися від брудних ігор та змагань між минулими кланами, настав час молодих та енергійних, таких якраз як Ткачук.

avatar

Роман

15 травня 2014 22:26

ага Вася Лабух тоже багато хотів у Вжниці зробити......

avatar

Guцул

15 травня 2014 22:31

Якійсь тупий політик каже про те, що вже давно написано в законі України "про житлово -комунальні послуги" - ппо те, що оюди мають право не платити за ненадані або надані не в повному обсязі послуги!!! Грає на необізнаності людей своєю недалекістю!!!

а саме цікаве як він може встановити мораторій на діючий закон і постанову Кабміну про порядок затвердження тарифу на утримання будинків і споруд, якщо участь міської ради полягає лише в формальному затвердженні тарифу після перевірки інспекціі з цін!!!

Цей майбутній мер має юридичну освіту а закон навіть не читав. Недолугий татусевий пацик!

Хто на дебатах дасть йому раду?!!! Дамо відсіч тупим тушка мішечки запроданцям!!!

слава Україні !!!

avatar

Юрист

16 травня 2014 12:06

Навіки СЛАВА

avatar

Guцул

16 травня 2014 21:21

Якщо так сильно хочеться керувати, то поступи як твій тато купи посаду голови.

avatar

Василь

16 травня 2014 22:22