Віталій Ткачук: «Калинівський ринок» має стати народним

Віталій Ткачук: «Калинівський ринок» має стати народним

08.05.2014, 13:47

Найбільше комунальне підприємство Чернівців – «Калинівський ринок», на думку Віталія Ткачука, необхідно реформувати, покращити інфраструктуру та налагодити якісно нові стосунки з підприємцями. Про повідомляє  прес-служба депутата Чернівецької обласної ради. 

«Це один з найбільших базарів в Україні. Тут працює понад 20 тисяч підприємців, з правами яких владники часто дозволяли собі не рахуватись, - говорить кандидат на посаду міського голови. – Шлях виходу з частих конфліктів на ринку вбачаю у створені на базі «Калинки» колективного підприємства «Народний ринок «Калинівський».

Що це означає?

Це означає, що кожен підприємець, який працює там, буде співвласником. І саме співвласникам потрібно надати право обирати директора підприємства. А для того, щоб вимоги, проблеми і побажання підприємців завжди були почутими владою – директор базару обов’язково входитиме до складу виконавчого комітету міської ради».

Віталій Ткачук у своїй передвиборній програмі пропонує, окрім цього, усім підприємцям ринку передати землі в орендне користування, капітальним будівництвам надати свідоцтво на власність та найважливіше – прибуток ринку розподілятиметься між підприємцями.

Він має намір усі ці пункти прописати в меморандумі, який буде підписаний між ним та підприємцями. Кандидат на мерське крісло переконаний, що між владою та бізнесовими колами міста потрібно вибудовувати тісні партнерські стосунки. «І я готовий взяти на себе зобов’язання максимально покращити роботу підприємців ринку в мінімальні строки. Якщо протягом року, за умови моєї перемоги на виборах, я не виконаю всі пункти меморандуму – подаю у відставку!», - заявляє Віталій Ткачук.

У найближчі дні, додає він, на території Калинівського ринку будуть розміщені спеціальні намети, де кожен підприємець за власним бажанням зможе підписати цей меморандум і тим самим засвідчити свою готовність до якісно нових змін.

- Я хочу раз і на завжди припинити політичні спекуляції довкола ринку та підприємців, котрі самотужки протягом багатьох років облаштовували собі робочі місця, не чекаючи ні від кого допомоги. Ми повинні підтримувати та допомагати один одному, адже попереду у вас відповідальна та складна робота.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Точно такая же новость один в один на сайте Молодого буковинца. Только там добавлено - НА ПРАВАХ РЕКЛАМЫ!!!! Чорней, не бери мзду! Бомбонщик.

avatar

Салитра

07 травня 2014 11:54

Яценюк  з  Бурбаками  вже  давно  придбали  ГУБОЗАКРУЧУЮЧИЙ  станок.   Якраз  час  ним  користуватись,  особливо  бажаючим, Ткачукам і подібним.   Завдяки  цьому  ринку  вони  всі  виперлись  в  депутати  і  Міністри.  А  сьогодні  його  передадуть?  Фігушки!!!

avatar

Таня

07 травня 2014 12:17

Якраз час передачи ринок підприємцям які там працюють і мають своє майно! А не продовжувати його дирибанити, як це продовжується останні 20 років!

може хоч Ткачук там порядок наведе. Діватися йому ж нема куди, інакше через 1,5 року не обируть.

avatar

Підприємець

07 травня 2014 12:25

так калиновский рынок будет пополнять бюджет сполна. хватит на все, чтоб город жил. я за Ткачука. Молодец, парень.

avatar

валерия

07 травня 2014 18:31