Віталій Михайлішин зазіхнув на спадщину добрих справ Миколи  Федорука

Віталій Михайлішин зазіхнув на спадщину добрих справ Миколи Федорука

29.04.2014, 22:23

Колишній секретар міської ради Віталій Михайлішин на сходах мерії прозвітував про свою роботу за три роки.

Михайлішин 20 хвилин з аркуша паперу читав звіт про свою діяльність. 

А наприкінці заявив, що завершував ті справи, які започаткував ще мер Федорук. Будівництво дитячої лікарні, другої гілки газогону до Чернівців. Ці слова можна витлумачити як такі, що саме він - Віталій Михайлішин є наступником  популярного чернівецького мера. 

Щоправда логіка ця трохи дивна. Очевидно, що якби сам Михайлішин і його депутутатське оточення не усунули Федорука з посади, той сам би без їх допомоги успішно завершив ці справи. 

Кількох пенсіонерів, які висловлювали критику в бік Михайлішина, виштовхали від екс-секретаря.

Активістка з Калинівського ринку Ольга Чорна вигукувала в бік людей, які критикували Михайлішина: "Алкоголіки! Скільки вам заплатили?".

Одна зі студенток підійшла до Михайлішина спитати, чому він не покинув Партію регіонів після подій 30 листопада 2013 року, коли "Беркут" на Євромайдані побив студентів. Михайлішин відповів, що він до того не був причетний і виконував господарську функцію в Чернівцях.

Представник громадської організації "Фортеця" Сергій Аністратенко вигукував тим, хто не за Михайлішина: "Нехай ці проплачені провокатори організовують свої мітинги в іншому місці".

Частково використано матеріали molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (6)

є таке диво,як стрім.Так от Чернівецький промінь стрімив і всі мали змогу побачити та почути все.

особливо огидно дивилися бабуся на букву Ф..,вона же голова якоїсь профспілки підприємців Чернівців,щоправда які підприємці і скільки їх у тій профспілці бабуся на букву Ф.... в четвертий!!! раз так і незмогла відповісти підприємцям тих же Чернівців які в неї запитували про це.

карикатурно виглядала студентка яка чомусь без підтримки студентів викрикувала "так ви написали чи не написали заяву на вихід з партії..."

ну і звичайно не можна оминути "мужніх воїнів-побратимів" паперової "сотні кулявлоб",що вони там на сходах роблять коли в країні мобілізація ,а 300 полк готують захищати державу? так,вони не збираються захищати державу,вони за ковбасу і випити....себто за деребан

словом ,нормальні люди проти того ,що коли хтось звітує перед громадою чи виступає будь хто з кандидатів (михайлишин,каспрук,.....) навіжені орали як полуумні,бо це не повага в першу чергу до тих меншканців які приходять послухати будь кого з кандидатів!ЗАПАМЯТАЙТЕ ЦЕ !  И ЩЕ,ТАК ХОЧЕТЬСЯ ЩОБ НА БУКОВИНІ БУЛИ ЖУРНАЛІСТИ!!,а не обслуговуючі с.....)))

avatar

жужа

29 квітня 2014 19:59

и как всегда забомбонный холуйчик миколка кабылюк на службе бурбака )))))

avatar

дпд

29 квітня 2014 20:38

миколка кабылюк це хто?

avatar

жужа

29 квітня 2014 21:01

Це штатна писауа Федорука, який на зарплаті в нього і льє бруд на всіх, зто проти Федорука, Каспрука і компанії. Медіатушка, газетна шлюха, но не журналіст.

 

avatar

29 квітня 2014 21:24

Самая дешевая афёра МИХАЙЛИШИНА просто смешно ,многие могли бы посоветовать как это делается. Ладно это был последний крик вожака стаи регионалов. СЛАВА УКРАИНЕ.

avatar

Человек

29 квітня 2014 22:25

Вы заметили как регионалы порвали все плокаты правда глаза колит камера всё сняла .

avatar

Человек

29 квітня 2014 22:29