Віталій Михайлішин про стосунки з Фірташем і регіоналами

Віталій Михайлішин про стосунки з Фірташем і регіоналами

28.10.2013, 19:34

28 жовтня секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин розповів про те, що відбувається в кадровій політиці мерії.

На запитання щодо проблеми секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина з первинними регіоналами, той відповів, що "ніяких проблем у нас не існує".

Що ж стосується питання звільнення Володимира Бешлея з посади в.о. начальника департаменту містобудування та земельних відносин, то ось, яка була відповідь:

- Тому що є робочі питання, є робота, - зазначив Віталій Михайлішин. - І хочу ще раз наголосити, що міська рада - це не приватна структура. Люди є, які виконують свої обов"язки, є люди, які не хочуть виконувати свої обов"язки, люди по деяким причинам звільняються. Але це робочий процес. Я не розумію чому біля цього так багато розголосу, якщо робочий процес іде. Головне наше, як міської ради, так і департаментів, завдання - забезпечити місто життєдіяльністю, енергопостачання, теплопостачання. З цим ми справляємося. А робочі моменти - це вже розділяють політику.

Джерело: www.chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Вчи рідну мову

avatar

Петро

28 жовтня 2013 17:54

НАВІТЬ НЕ КРАСНІЄ!!

avatar

Чернівчанин

29 жовтня 2013 17:48