Віталій Михайлішин переміг у СІЗО

Віталій Михайлішин переміг у СІЗО

29.10.2012, 12:31

Єдина велика перемога Віталія Михайлішина, схоже, зафіксована тільки в СІЗО. Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук громадський активіст ОПОРИ Микола Костинян при підрахунку голосів в СІЗО симпатії виборців розподілилися там наступним чином:

SIZO, Chernivtsi, dilnycya 000001:
Fedoruk 95
Myhailishyn 312

Окружна виборча комісія №201 (Чернівці) вже оприлюднила результати голосування у Чернівецькому СІЗО. Уподобання виборців розподілилися так:
Михайлішин — 312
Федорук — 95
Марараш — 17

«Батьківщина» - 112, ПР — 259, УДАР — 44, «Свобода» - 91, КПУ — 4.

Всього в СІЗО перебуває 480 виборців, проголосували всі.

– До мене звертаються співробітники державної пенітенціарної служби з різних областей України зі скаргами на тиск керівництва, – заявляв ще перед виборами народний депутат Геннадій Москаль. – Згори спущено вказівку, що всі ув’язнені, котрі перебувають у слідчих ізоляторах і виправно-трудових закладах, мають стовідсотково проголосувати за “Партію регіонів”. В іншому випадку керівники пенітенціарної служби залишаться без роботи. Я направив депутатське звернення Генеральному прокурору України з проханням відреагувати на подібні методи “агітаційно-пропагандистської роботи” владної партії з вербування своїх прихильників серед ув’язнених.

1