Віталій Мельничук: За провокативне призначення Володимира Куліша нестиме відповідальність Олександр Фищук

Віталій Мельничук: За провокативне призначення Володимира Куліша нестиме відповідальність Олександр Фищук

06.02.2015, 20:41

Теперішня влада відкрито ігнорує громадську думку тих, хто привів її до керма України і це вже не предмет дискусії. Ігнорування потреби якнайшвидшого налагодження діалогу між владою та громадою призвело до посилення суспільної напруги та поглиблення процесів загальної недовіри до влади.

 Продовження практики ігнорування думки громади у всіх питаннях суспільного життя, запровадження принципів взаємної боротьби своїх партнерів та продовження експлуатації старої прогнившої системи кланових олігархічних відносин, яке повсюдно застосовує теперішня влада вкрай негативно сприймається українським суспільством. Подекуди змінюються лише обличчя, але не система взаємовідносин в державі, як того вимагали майданівці. 

Потреба зміни системи влади є однією з вимог Революції Гідности. Саме за це віддали життя Герої Небесної Сотні та своїм безприкладним героїзмом з тисячами загиблих, вимагають бійці в гарячих точках бойових дій на Донбасі.

Прийняття теперішньою владою значної кількости незрозумілих рішень, які дали негативні наслідки й надалі йдуть на шкоду українській державі. На владні посади, застосовуючи небезпечні та незрозумілі кулуарні домовленості, все більше призначаються кадри, які вже давно перед громадою скомпроментували себе наглою співпрацею з представниками режиму Януковича. Таким шляхом пішов і Володимир Куліш.

Якщо Олександр Фіщук, отримавши повноваження керівника Чернівецької ОДА, підпише офіційний документ на затвердження Володимира Куліша, як посадовця виконавчої влади области, будемо враховувати його співвідповідальним за втілення негативного принципу повернення у владні крісла людей, які співпрацювали з режимом Януковича.

Закликаємо бути відповідальним за збереження суспільної рівноваги в Чернівецькій області та жодним чином не здійснювати провокативне призначення.

Адже такі дії можуть призвести до неконтрольованих соціяльних протистоянь та збурень на рівні Чернівців та области.

У випадку ігнорування наших застережень, залишаємо за собою право ініціювати та організовувати протестні громадські заходи, які передбачені Конституцією України.

Голова  Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

Фото з сайту molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

(видалено адміном) покохалися і (видалено адміном) з (видалено адміном)

гідність рєвалюціі перємогала!!!!

бу га га

avatar

видалено адміном покохалися з видалено адміном

07 лютого 2015 10:13