'Вікно можливостей для швидких і якісних змін у Чернівцях зачинилося», - джерело

"Вікно можливостей для швидких і якісних змін у Чернівцях зачинилося», - джерело

17.01.2022, 18:34

Особисті амбіції політиків взяли гору і Чернівці стали заручниками волі голови Чернівецької ОДА Сергія Осачука. Таку позицію висловив в ефірі програми «Постфактум» на телеканалі ТВА народний депутат двох скликань Максим Бурбак.

«Шановні чернівчани, завдячуючи позиції пана Осачука, місто отримало нуль гривень на дороги у 2021 році і при формування бюджету на 2022 рік Чернівці отримають нуль знову!, – наголосив політик. – Чому ми повинні платити акциз від палива і податки у надії, що в Чернівцях зроблять дороги? А голова ОДА не хоче цього. Бо йому хочеться підсушити рейтинг міського голови».

За словами Максима Бурбака, єдине, що вдається губернатору це амбіції та інтриги.

«Ви отримали публічну війну з головою Чернівецької районної ради Русланом Домніцаком від партії «Слуга народу». Пане Сергію, а кому ви служите? Ви ж ганьбите президента,» – вважає політик.

Особисті амбіції взяли гору і в протистоянні за Чернівці – місто стало залежним від волі голови ОДА.

«Шановні чернівчани, завдячуючи позиції пана Осачука, місто отримало нуль гривень на дороги у 2021 році і при формування бюджету на 2022 рік Чернівці отримають нуль знову. Чому ми повинні платити акциз від палива і податки у надії, що в Чернівцях зроблять дороги? А голова ОДА не хоче цього. Бо йому хочеться підсушити рейтинг міського голови і показати, хто в хаті хазяїн. Так хата згорить, у якій два хазяїна!»

 «Скільки раз ми чули від команди «Єдина альтернатива» тезу, мовляв місто потерпає від боротьби двох кланів. І через рік що ми бачимо? Сесії перетворюються на те ж, що було і в Олексія Каспрука – суцільну балаканину з піаром, залученням з усіх сторін загонів підтримки. Але для міста нічого не змінюється. А може це не клани воюють? Може треба перейти на розуміння формування коаліції не лише промерської, а й прочернівецької?

«Попри мою підтримку міського голови Романа Клічука і чітку позицію щодо тих людей, які довели Чернівці до того стану, який зараз є, можу констатувати – вікно можливостей для швидких і якісних змін у Чернівцях зачинилося».

«Пане міський голово, ви повторюєте помилки Зеленського – коли забираєш абсолют влади, отримуєш й абсолют відповідальності. Тому моя порада тут – запрошуйте на посади не лише за фактом особистого знайомства, а й професійної придатності. Щоб люди були фахові!,» – зазначив Максим Бурбак.

Джерело: https://tva.ua/2022/01/10/boialysia-vijny-klaniv-a-otrymaly-protystoiannia-mera-i-hubernatora-chernivtsi-zaruchnyky-politychnykh-intryh-maksym-burbak/

1