Військовий комісар Глибоцького району, якому хотіли „пришити” хабар, продовжує працювати

Військовий комісар Глибоцького району, якому хотіли „пришити” хабар, продовжує працювати

09.06.2015, 19:02

Військовий комісар Глибоцького об'єднаного районного військового комісаріату Іван Ванзар, якого звинуватили в хабарництві, продовжує виконувати свої обов’язки.  Йому так і не пред’явили звинувачень, не оголосили  підозру. Про це на брифінгу повідомив Чернівецький обласний  військовий комісар  Віталій Чурай.

«Прикро, що деякі засоби масової інформації та навіть деякі прес-служби силових структур повісили ярлик на людину, якій досі не пред’явили ні звинувачень, ні підозри. Зараз він продовжує виконувати свої обов’язки», - розповів облвоєнком.

Віталій Чурай каже, що спілкувався з керівниками військкоматів та районних адміністрацій, райрад - у всіх  викликають здивування оці ярлики, які вішалися. Всі відзначають районного військового комісара  як порядну людину, яка протягом півтори року працює і жодних таких дій за ним не вбачалося раніше.  

„Військовий комісар Глибоцького об'єднаного районного військового комісаріату має серйозний авторитет і серед керівництва, і серед населення районів”, - наголосив Віталій Чурай.

Нагадаємо, раніше  офіційний сайт МВС України повідомляв що військового комісара Глибоцького району впіймали на отриманні хабаря.  Міліція тоді поширила відео, де показала як Глибоцький воєнком  нібито брав хабар.

Після публікацій повідомлення МВС України   в ЗМІ  у Чернівецькому  обласному військовому комісаріаті заявили, що Глибоцького воєнкома Івана Ванзара хотіли підставити.

Джерело: 0372.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

присоединяюсь к словам обласного комиссара!!!!чистая постава, даже "своих"  "друзей", кариеристов , которые забыли как бегали по Герцам за призывниками и хабарями пару лет назад....

avatar

Михаил

09 червня 2015 17:42